2012-12-07 15:42:21
Φωτογραφία για ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ : ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Ο Νίκος Τσιαντάκης εξέφρασε την άποψη του στον «Γαύρο» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πάντα υπάρχει αγωνία σε τέτοιου είδους παιχνίδια και μιλάω φυσικά για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν μεγάλη διαφορά από τους «πράσινους», αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μπουν στον αγωνιστικό χώρο μ’ αυτή την νοοτροπία. Σε τέτοια ντέρμπι, ακόμα και όταν είναι αδιάφορα βαθμολογικά, παίζει ρόλο το πρεστίζ και το γόητρο. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, αλλά θέλει τη νίκη σε τέτοια ματς.

Οπως φυσικά και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας είναι πιο ποιοτική από τους αντιπάλους μας και έχει σαφώς καλύτερους ποδοσφαιριστές. Αλλά σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο όλα αυτά. Σ’ ένα ντέρμπι υπάρχει η δύναμη και το πάθος, που ξεχειλίζει από τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, πρέπει να μπουν μέσα στο γήπεδο με αποφασιστικότητα. Λες και κρίνεται ο τίτλος σ’ αυτό το παιχνίδι.


Ετσι πρέπει να σκέφτονται πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Αν έχουν όλοι αυτή τη νοοτροπία, θα πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός χωρίς καμία δυσκολία. Καμία ομάδα δεν θέλει να χάνει αυτά τα ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί βεβαίως για τη νίκη. Αλλά αν δεν προσέξουν, μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεως. Επίσης, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές μας ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια θέλουν πάρα πολύ τη νίκη οι φίλαθλοί μας.

Αυτό περιμένουν κάθε χρόνο. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουν, και για τον κόσμο της ομάδας και να τους κάνουν χαρούμενους. Επίσης, τελευταία έχει δημιουργηθεί ένα θέμα για το αν πρέπει να αγωνίζονται στην ίδια ενδεκάδα οι Τζιμπούρ και Μήτρογλου. Για μένα πρέπει να αγωνίζονται και οι δυο μαζί. Κυρίως στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν λέω σε κάθε ματς να αγωνίζονται μαζί, αλλά θεωρώ ότι μπορούν οι δυο τους να κάνουν τη διαφορά. Είναι αποτελεσματικοί και… κίλερ και έχουν πολύ καλό χειρισμό της μπάλας. Εχουν την ικανότητα να συνυπάρξουν λοιπόν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ