2012-12-07 19:42:06
Φωτογραφία για «ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ, ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...»
Στη σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7 και μίλησαν με τους αρχηγούς της ομάδας και τον προπονητή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου μίλησαν για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τοροσίδη, Γιάννη Μανιάτη, Φρανσουά Μοντέστο και Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτα άλλο. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είσαστε καλύτεροι, αλλά θέλουμε να το δείξετε μέσα στο γήπεδο και χωρίς ανάσα! Να μην σταματήσετε, να μην πατήσετε φρένο, βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα, τα ΜΜΕ, οι άνθρωποί τους παντού και κάθε μέρα εκτοξεύουν λάσπη και στην ομάδα και στον πρόεδρο και οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που πάνω τους εξαντλείται η αυστηρότητα των αρχών και άλλοι έχουν ασυλία.

Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δώστε απαντήσεις, εσείς ξέρετε! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπου και να πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι αυτή η νίκη, νικήστε τους εκεί μέσα. Παίξτε για πάρτη σας, παίξτε για εμάς, παίξτε για να κλείσουν τα στόματά τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμάνε τον Ολυμπιακό μας, μην είστε χαλαροί ούτε ένα λεπτό. Τελειώστε τους...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ