2012-12-08 02:32:14
Φωτογραφία για Ο Μικ Τζάγκερ, οι Hells Angels, ένας αράπης με όπλο και ο ινστρούχτορας της ΕΡΤ!!! (Τέτοια προπαγάνδα ούτε ο Ελία Έρενμπουργκ...)
Τι κι αν υπάρχει αθωωτική δικαστική απόφαση βασισμένη στο βίντεο - ντοκουμέντο της σκηνής... Ο κρατικοδίαιτος παραχαράκτης της ιστορίας που παρουσιάζει τα ιστορικά επίκαιρα της ΕΡΤ, λέει ότι θέλει. 

Το πραγματικό περιστατικό:

Το 1969 πολλά συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων οι rolling stones, διοργανώνουν δωρεάν συναυλία. Την ασφάλεια της σκηνής έχει αναλάβει η συμμορία μοτοσυκλετιστών Hells Angels. Η διοργάνωση είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και μαζεύεται 300.000 κόσμος, με το LSD να ...ρέει άφθονο. Υπήρξαν συνολικά 4 νεκροί, 3 από τροχαία ατυχήματα, 1 από πνιγμό και 1 ο αράπης που μαχαίρωσε το μέλος των έιντζελς Alan Passaro... Στο δικαστήριο αποδείχτηκε αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο: Το "θύμα" Meredith Hunter έβγαλε όπλο και το έστρεψε προς την σκηνή, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών! Αντί ο Μικ Τζάγκερ και οι ρόλινκ στόουνς να ευχαριστήσουν που τους έσωσαν τη ζωή, κατηγόρησαν την συμμορία επειδή αυτό πουλούσε Τι μας είπε όμως χθες που ήταν η επέτειος ο "ιστορικός" της ΕΡΤ; Ότι οι hells angells δολοφόνησαν 4 άτομα μεταξύ των οποίων και ένας καημένος μαυρούλης! Φυσικά ούτε λόγος για το όπλο!!!

Δείτε το βίντεο:
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ