2012-12-08 06:27:49
Φωτογραφία για Θα σφαχτούμε μεταξύ μας, δε χωράει αμφιβολία...
Γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Δεν είμαι μάντης, ούτε προφήτης, ούτε μέντιουμ. Αλλά το ένστικτο του δημοσιογράφου και η εμπειρία 40 ετών περίπου σε αυτό το υπέροχο επάγγελμα, με προειδοποιούν ότι πάμε με σπασμένα πια τα φρένα στην επικράτηση της κοινωνία της βίας στην Ελλάδα.

Πάμε σε ένα εσωτερικό μακελειό. Σε μία κοινωνική σύγκρουση μεταξύ αυτών που τα έχουν – λίγα ή πολλά - και μπορούν να επιβιώσουν και αυτών που δεν τα έχουν, που πεινάνε, που ζούνε με τον χειρότερο τρόπο την καταστροφή της χώρας.

Τελικά, θα σφαχτούμε μεταξύ μας; Αν δεν αλλάξει τίποτα και αν συνεχιστεί η ίδια καταστροφική πορεία με τα μέτρα της Τρόικα, ναι, θα σφαχτούμε μεταξύ μας.

Κοιτάξτε γύρω σας να δείτε πόση βία και πόσο αίμα πνίγει την καθημερινότητά μας.

Χθες κάποιοι δικυκλιστές λέει που είχαν αποκλείσει το κτίριο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, στην οδό Μιχαλακοπούλου γιατί απολύθηκε... ένας courier από τον ΔΟΛ, κόντεψαν να λιντσάρουν το συνάδελφο Ηλία Κανέλη, που πήγε να γράψει το άρθρο του στην εφημερίδα.


Μακελειό γίνεται κάθε μέρα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για... τα σκουπίδια. Οι διάφοροι Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι, αυτοί οι πούροι επαναστάτες του συνδικαλισμού καλούν τους δικούς τους σε εφόδους, καταλήψεις και συγκρούσεις χωρίς όρια. Τα καλάσνικοφ καθημερινά δουλεύουν όπως παλιότερα παίζαμε με τις σφεντόνες.

Ο Κασιδιάρης και η παρέα του δέρνουν όποιον διαφωνεί μαζί τους και στις γειτονιές που έχουν πνιγεί από τους λαθρομετανάστες γίνονται καθημερινά μάχες μεταξύ νοικοκυραίων και «προοδευτικών» που θέλουν να προστατέψουν τους ξένους.

Μύλος. Μία κοινωνία έτοιμη να εκραγεί και να φάει τις σάρκες της. Για μένα αυτό είναι το πιο καταστροφικό έργο της Τρόικα και των τριών τελευταίων κυβερνήσεων στη χώρα μας.
 Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ