2012-12-08 15:00:09
Φωτογραφία για Προγράμματα After Sales από την BMW Hellas
Τα προγράμματα συντήρησης BMW Value Service και ΜΙΝΙ Value Service της BMW Hellas, προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατόχους των αυτοκινήτων ΒMW και MINI να διατηρήσουν την άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων τους, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μόνιμα προγράμματα συντήρησης και όχι για προγράμματα περιορισμένης διάρκειας. Συγκεκριμένα:

Value Service

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και ΜΙΝΙ, λάδια προδιαγραφών ΒMW και MINI, καθώς και ΦΠΑ 23%.

Η γνώση των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά και τα προβλεπόμενα λιπαντικά για κάθε κινητήρα, εγγυώνται την ιδανική συντήρηση των αυτοκινήτων BMW και ΜΙΝΙ, καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Τα προγράμματα BMW Value Service και ΜΙΝΙ Value Service ισχύουν για τα μοντέλα BMW Σειράς 1, BMW Σειράς 3, BMW Σειράς 5, BMW X3, ΒMW X5, με ημερομηνίες ταξινόμησης από το 1998 έως και το 2009, όπως και για τα μοντέλα ΜΙΝΙ, με ημερομηνίες ταξινόμησης από το 2000 έως και το 2009.


Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Value Service, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.bmw.gr και www.mini.com.gr.

Όφελος 20%

Εκτός από το μόνιμο πρόγραμμα Value Service, για όλα τα αυτοκίνητα με ημερομηνία ταξινόμησης έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2009, προσφέρεται όφελος 20% στα ανταλλακτικά και ειδικές τιμές στην εργασία, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Από τη συγκεκριμένη ενέργεια, εξαιρούνται τα ακόλουθα:

-Αντικατάσταση ελαστικών

-Πακέτα Value Service, καθώς ισχύει το αντίστοιχο μόνιμο πρόγραμμα.

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος

Για όλα τα αυτοκίνητα BMW και ΜΙΝΙ προσφέρεται δωρεάν χειμερινός έλεγχος έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος περιλαμβάνει:

- Έλεγχο στάθμης υγρών (λιπαντικού κινητήρα, αντιψυκτικού, υγρών φρένων, υγρού υδραυλικού τιμονιού, υγρού πλυστικής καθαριστήρων).

- Έλεγχο μπαταρίας με τη χρήση του Battery Tester.

- Έλεγχο λειτουργίας καλοριφέρ και συστήματος κλιματισμού.

- Οπτικό έλεγχος των ελαστικών για φθορά.

- Οπτικό έλεγχο των υαλοκαθαριστήρων.

- Έλεγχο των φώτων.

- Οπτικό έλεγχο του χώρου του κινητήρα για διαρροές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της BMW Hellas.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ