2012-03-24 22:53:09
Φωτογραφία για Ρε Νικολάκη είσαι σπουδαίος ρεπόρτερ τελικά... αν ήτανε και γιατρός της Τσέλσι το γκομενάκι που δείχνεις, θα ήσουν ακόμα πιο σπουδαίος!
Το μεγάλο πρόβλημα του Νίκου Χατζηνικολάου είναι να του πεις ότι είναι εκφωνητής ή σχολιαστής ειδήσεων!! Μπορεί να σου επιτεθεί και αν είσαι τυχερός θα σου επιτεθεί με φοβερά επιχειρήματα του στύλ, "είμαι φοβερός ρεπόρτερ μιας και έκανα το περίφημο ρεπορτάζ με τον «κουρασμένο»". Πως όμως να τον πεις ρεπόρτερ όταν το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ του λέει πως το θέμα του ΕΘΝΟΥΣ είναι έγκυρο και έπρεπε να δημοσιευθεί; Διαβάστε τι αναπαράγει μέσα απ' τη σελίδα του:

Φυσικά η φώτο που δημοσιεύει το τσακάλι του ρεπορτάζ, Χατζηνικολάου, δεν έχει καμία σχέση με την γιατρό Εύα Καρνέιρο την οποία βλέπετε δεξιά στην παρακάτω φώτο, με τη φόρμα της Τσέλσι

Η κοπέλα αριστερά, που ο Χατζηνικολάου λέει ότι είναι η "Γιατρός που προκαλεί εμφράγματα" είναι το φωτομοντέλο Eliska Kovarova (δείτε τη φώτο της "γιατρού" στη σελίδα του φωτομοντέλου)

και όχι η Εύα Καρνέιρο που όπως βλέπετε παρακάτω είναι μιγάδα

Δείτε και ένα βίντεο της γιατρού σε παλιότερη ανάρτησή μας, μιας και το λάθος στη φωτογραφία το έχουμε επισημάνει εδώ και ένα μήνα... και ας μην είμαστε ρεπόρτερ της ολκής ενός Χατζηνικολάου:

Απλά καλή η γιατρός της Τσέλσι... σέξι είναι το μοντέλο δίπλα της...
DexiExtrem
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ