2012-12-08 17:57:12
Φωτογραφία για «Ο αρτίστας και ο τρομοκράτης...»
Εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία και τις επιδόσεις των Τζαμέλ Αμπντούν και Ράφικ Τζιμπούρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφιερώνουν για ακόμη μια φορά μέσα ενημέρωσης της Αλγερίας.

Τελειωμό δεν έχουν τα διθυραμβικά σχόλια των Αλγερινων μέσων ενημέρωσης για τα επιτεύγματα των Τζαμέλ Αμπντούν και Ράφικ Τζιμπούρ. Οι συμπατριώτες των δύο παικτών του Ολυμπιακού, ασχολούνται ενδελεχώς με τα επιτεύγματα των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι από τους σημαντικότερους συντελεστές της φετινής εξαιρετικής πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ιστοσελίδα «lagazettedufennec.com», μάλισταπροχωρά σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς των δύο άσων του Ολυμπιακού.

Γίνεται ο απολογισμός στο Champions League, με τον Αμπντούν να συγκεντρώνει θετικά σχόλια και να χαρακτηρίζεται σαν «αρτίστας», ενώ όσον αφορά στον Τζιμπούρ, ο «κόκκινος τρομοκράτης, θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, αλλά σίγησε»:

Επίσης, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προχωρά σε θέσπιση γκάλοπ, υποβάλλοντας σχετικό ερώτημα για το ποιος είναι ο πολυτιμότερος Αλγερινός παίκτης για τον μήνα Νοέμβριο. «Ο εξαιρετικός Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται στην κορυφή με ποσοστό 44.4% και 9791 ψήφους.

Έχει αφήσει πίσω του τον Σοφιάν Φεγκουλί (41.7%-9211), τον Φαουζί Γκουλάμ (7.3%-1601) και τον Φαουέντ Καντίρ (6.6%-1466), με τους Αλγερινούς να γνωρίζουν πάρα πολύ την προσφορά του στον Ολυμπιακό».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ