2012-12-08 18:41:02
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε ληστεία σε τράπεζα της Εύβοιας από το 2011
Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ένοπλη ληστεία που έγινε... τον Απρίλιο του 2011, σε υποκατάστημα τράπεζας στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από την οποία είχε αφαιρεθεί χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 420.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους τρεις δράστες. Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων, η οποία υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Ειδικότερα, την 20-04-2011 το μεσημέρι, ο 42χρονος μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, των οποίων τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, εισήλθαν, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, στην τράπεζα και με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν συνολικά από το κεντρικό χρηματοκιβώτιο, το Α.Τ.Μ. και τα ταμεία, το χρηματικό ποσό των 426.760 ευρώ.


Από την συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 42χρονου δράστη.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο συνεργών του 42χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας η μεγαλύτερη ένοπλη ληστεία, που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2005, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Χαλκίδα, με λεία 450.000 ευρώ.
lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ