2012-03-24 23:22:07
Φωτογραφία για Στέφανε Χίο -που δεν είσαι απ' την Χίο- γιατί έβαλες τα E-mail σου, να πηγαίνουν δυο-δυο σαν τους Χιώτες;
Ποιο στην ευχή είναι το δικό σου, το ή το ;

Τώρα, αν σαν κατάλοιπο της συνεργασίας σου με τα X μέσα, κάποιο από τα δυο E-mail "οδηγεί" εκεί (προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, όλα ή σχεδόν, τα κατεστημένα ΜΜΕ τα έχω "εσμένα" προ πολλού), δεν είναι όμως και κομψό ρε φίλε να τα διαβάζουν και να τα επιστρέφουν -δεν έχει συμβεί, αλλά λέμε αν- στους "αποστόληδες", με την ένδειξη -ας πούμε- "είσαι καραγκιόζης" -όχι εσύ, εγώ- γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις, αυτή είναι η μια.... η πιο συνηθισμένη και καθημερινή έκφραση στα X μέσα, για όσους δεν τους "πάνε" -γιατί δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά τους- ή στο φινάλε δεν τους γουστάρουν!

ΥΓ.[1] Μην νομίζεις Στέφανε ότι το " .εσμένα " δεν "αγγίζει" και σένα -έστω και λίγο- αλλά τώρα "κάποιοι" και αρκετοί, περιμένουμε άλλα πράγματα. ΥΓ.[2] Αγόρασα -όπως και άλλοι- μέσω ίντερνετ, πατάτες από την Καστανιά, λάδι και ελιές από την Καλαμάτα, φασόλια από την Καστοριά, κρασί -ναι κρασί ρε, η φτώχεια θέλει καλοπέραση- από την Θήβα, τενεκέ-τυρί από τον Τύρναβο, λουκάνικα από το Ξηρόμερο και καλαμποκάλευρο και κρεμμύδια και γάλα εβαπορέ -για κουρκούτι και μπαζίνα- όλα εισαγόμενα- από το Α-Β !..
. Κι' έτσι αδερφέ μου, αν πεινάσω εγώ θα πεινάσεις κι' εσύ.[Θα περισσεύει άραγε στον *Μούργο, για να τρώει κι' ο *Τραχήλης ; (*ονόματα δυο σκύλων) ]

ΥΓ.[3] Αν "σηκώνονταν" σήμερα ο Κολοκοτρώνης κι' ο Καραϊσκάκης -οι αγαπημένοι σου- και θα πρεπε να πάνε να ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές -αν αυτές γίνουν- πως νομίζεις ότι θα ψήφιζαν ; Να σου πω εγώ, θα "εφάρμοζαν" -γοητευμένοι- τις νέες τεχνολογίες του ΓΑΠ.

Θα "σκανάριζαν" τον πούτσον τους, θα τον "εκτύπωναν" σε A4 και θα το έριχναν -το A4- στην κάλπι(κη), αντί ψηφοδελτίου.

Λέω να κάνω το ίδιο, αν με διαβεβαιώσεις εσύ που ξέρεις "τα τερτίπια της τεχνολογίας", ότι δηλαδή δεν κινδυνεύω να πάθω κανένα "έγκαυμα", εννοώ μετά την καταμέτρηση.... των ψηφοδελτίων.

Στέφανε -σοβαρολογώ- μήπως ξέρεις πόσα χαπάκια Viagra μπορεί ν' αντέξει μονοκοπανιά, ένας άντρας -ας πούμε- περίπου της ηλικίας σου.... για να έχουμε το καλύτερο δυνατό "αποτέλεσμα" στο σκανάρισμα ;

ΥΓ.[4] [Πάει, τον ξεπέρασαμε τον Γιώργο τον Τράγκα.]

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ !... ΑΥΤΟΙ [το αφαν (σ)κατέ (όσων) εκ των πολιτικών και των δημόσιο-τρωκτικών της Ψωροκώσταινας διαπλέκονται και φοροκλέβουν] ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ "ΑΛΉΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΊΜΟΝΟ ΤΟΥΣ....

ΥΓ.[5] Γιατί ο Κολοκοτρώνης δεν έγινε μουσουλμάνος. [Όπως κάποιοι σημερινοί εξωμότες]

Κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του πύργου του Αλή, ένας ανηψιός του, που είδε πόσο γενναία πολεμούσε ο παλιός κλέφτης, δεν κρατήθηκε και του είπε:

-Αχ, βρε Κολοκοτρώνη, αν γινόσουν μουσουλμάνος, τέτοιο παλικάρι που είσαι, θα γινόσουν άρχοντας τρανός!

-Δηλαδή, θα έκανα και σουνούτεμα; (=περιτομή)

-Ε, βέβαια -Άσε μπέη μου, δε γίνεται…

-Γιατί δε γίνεται; Όλα γίνονται!

-Να σου πω γιατί δε γίνεται. Όταν βαφτιζόμαστε εμείς οι χριστιανοί, ο παπάς κόβει λίγο μαλλί απ’ το κεφάλι μας και το βάζει πίσω από το εικόνισμα του Χριστού, σημάδι ότι είμαστε δικοί του. Αν κάνω λοιπόν σουνούτεμα και γίνω μουσουλμάνος, θα έχει κι ο Μουχαμέτης το… αυτό, και όταν πεθάνω θα με θέλει να πάω στο δικό του παράδεισο. Για σκέψου λοιπόν, να με τραβάει ο ένας από το μαλλί κι ο άλλος από την ψωλή! Να βάλω σε αμάχη, για το χατίρι μου, τέτοιους μεγάλους προφητάδες; Θα βρω το μπελά μου… Άσ' το, καλύτερα!

[Αυτό το "έκλεψα" από εδώ, http://olikiantistasi.blogspot.com/2012/03/blog-post_7493.html]
Γ.Δ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ