2012-12-08 22:27:05
Φωτογραφία για Ντροπή! Δίκασαν τον τοίχο! Ο δολοφόνος απέδρασε
Η απόδραση του δολοφόνου του Θανάση Λαζανά έγινε γνωστή την ώρα της δίκης. Κάτοικοι της περιοχής που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του περασμένου Μαϊου δεν μπορούν να πιστέψουν όσα άκουσαν χθες στο Δικαστήριο. Η δίκη έγινε, όμως ο κατηγορούμενος είχε αποδράσει και δεν ήταν παρών. Η απόδρασή του αποκαλύφθηκε μόλις εκφωνήθηκε το όνομα του Αφγανού. Οι γονείς του Θανάση Λαζανά ενημερώθηκαν εκείνη την στιγμή για την απρόσμενη εξέλιξη Ο δολοφόνος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη!

"Είναι ντροπή. Πήγα χθες στα Δικαστήρια για να δω τον δολοφόνο του γιου μου και δίκαζαν έναν τοίχο. Μα είναι δυνατόν; Να τον αφήσουν να φύγει; Και σιγά μην τον βρουν. Τι να μου πουν εμένα; Τρεις σκότωσαν τον γιο μου μπροστά στο σπίτι μου, έναν βρήκαν και αυτός τους έφυγε".λέει στην κάμερα η απεγνωσμένη μάνα του 17χρονου Θανάση Λαζανά που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Πάτρα στις 19 Μαίου.

Το υπουργείο από την πλευρά του εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Ο ανήλικος είχε αρχικά προφυλακιστεί στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Αυλώνα με διάταξη ανακριτή από το Μάιο του 2012. Με βούλευμα του αρμοδίου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών αποφασίστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω κρατήσεώς του και διατάχθηκε η αποφυλάκισή του και η παραμονή του στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρένων Βόλου, το οποίο δεν αποτελεί Κατάστημα Κράτησης αλλά Μονάδα Μέριμνας Ανηλίκων για κοινωνική επανένταξη, από όπου και διέφυγε».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ