2012-12-08 23:12:40
Φωτογραφία για ΡΩΣΙΔΗΣ : ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ηλίας Ρωσσίδης εξέφρασε την άποψη του στην εφημερίδα «Γαύρος» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θυμάμαι πάντα στα ντέρμπι ότι ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Σε ό,τι αγωνιστική κατάσταση κι αν ήμασταν. Τότε αυτά τα παιχνίδια ήταν για εμάς σαν «τελικοί». Έπρεπε πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη. Έτσι είναι αυτά, ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει και να κατακτάει τίτλους. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί η ομάδα μας να είναι πολλούς βαθμούς μπροστά, αλλά είναι ένα ντέρμπι που χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση για 90’ λεπτά. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κερδίσει, αλλά δεν παίζουν ποδόσφαιρο μόνο οι φανέλες και η ιστορία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δουν το παιχνίδι διαφορετικά, παρά μόνο σαν ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει το ματς αυτό
. Για την ιστορία και τη φανέλα του. Αυτά τα παιχνίδια είναι γεμάτα ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα και οφείλουν οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν γιατί χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος γι’ αυτά τα παιχνίδια και πάνω απ’ όλα γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα, με τους περισσότερους τίτλους. Σαφέστατα ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη από την πλευρά του για το γόητρο και μόνο. Γιατί για να ανατραπεί μία τόσο μεγάλη διαφορά είναι δύσκολο και σχεδόν ακατόρθωτο. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αλλά πρέπει να «αυτοκτονήσει» ο Ολυμπιακός για να χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και πιστεύω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο.

Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα ωραίο ντέρμπι, όπως τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να υπάρχει ένταση και επεισόδια από την πλευρά των φιλάθλων. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουν όλοι σαν γιορτή και τίποτα παραπάνω. Οι δυο πιο ιστορικοί σύλλογοι της χώρας κοντράρονται. Ας το καταλάβουν αυτό αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια, και από την πλευρά τη δική μας, αλλά και από του Παναθηναϊκού. Την Κυριακή πρέπει πάνω από όλα να νικήσει το ποδόσφαιρο»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ