2012-12-09 11:38:52
Φωτογραφία για Εκπέμπει S.O.S
Την επίσπευση των διαδικασιών για την είσοδο των υποψήφιων επενδυτών στην ΠΑΕ είναι το «μήνυμα» που έστειλαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον Δημήτρη Βιντιάδη. Αυτό που μεταφέρθηκε στον υποψήφιο αγοραστή και είχε συζητηθεί στο πρόσφατο Δ.Σ. της Ένωσης είναι πως πρέπει να δοθεί λύση εδώ και τώρα.

Το γεγονός ότι πρόκειται για υπόθεση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ δικαιολογεί την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί, όμως ο «Δικέφαλος» έχει έναν μήνα ζωής και πλέον η κατάσταση είναι στο χέρι του Βιντιάδη, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί δημόσια.

Αυτό έχει προκύψει από την εντύπωση που έχει δοθεί ότι κάτι συμβαίνει και έχει μπει «φρένο» στην υπόθεση από την Αγγλία. Ο Έλληνας επιχειρηματίας αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει τεράστια αγωνία και άγχος για το πώς θα καταλήξει η υπόθεση και αυτή τη φορά εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να απευθυνθεί επισήμως προς τους οπαδούς της ομάδας.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Βιντιάδη αναφέρουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού ο ίδιος παραμένει «ψημένος» να μπει στην ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν μπορεί να ζήσει με… ενδιαφέρον και χρειάζεται πράξεις – δηλαδή ρευστό – και άμεσα.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε αφιέρωμα η Τούμπα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε αφιέρωμα η Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ