2012-12-09 11:37:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Επεισόδιο στον ΟΑΕΔ - Του έφερε την τσάντα στο κεφάλι!
Ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ ήρθε αντιμέτωπος με την... τσάντα της εξαγριωμένης νεαρής η οποία προσπαθούσε επί μέρες να φτιάξει τα πιστοποιητικά της για να παραλάβει ένα επίδομα που δικαιούται. Φαίνεται όμως ότι ο εν λόγω εργαζόμενος την δυσκόλεψε αρκετά, σε σημείο μάλιστα που κόντεψε να χάσει την προθεσμία για το επίδομα.

Για τον λόγο αυτό η νεαρή βγήκε εκτός εαυτού και αφού τελικά βρήκε την... άκρη, όταν τον είδε μπροστά της του επιτέθηκε με την τσάντα! Για την έγκριση και καταβολή του επιδόματος που δικαιούνταν, χρειαζόταν ένας τίτλος σπουδών. Εκείνη είχε προσκομίσει έναν μεταπτυχιακό τίτλο που διέθετε, αλλά ο υπάλληλος στον οποίο εξ αρχής είχε απευθυνθεί της είχε πει ο συγκεκριμένος (τίτλος) δεν έκανε για την εν λόγω περίπτωση καθώς χρειαζόταν μόνο πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης.

Μάλιστα τα προβλήματα φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει από την αρχή της συναλλαγής καθώς ο εργαζόμενος έκανε επέμενε πως δεν υπήρχε ανάλογο επίδομα και μετά από ώρα συζήτησης αντελήφθη ότι όντως υπήρχε και πως η νεαρή είχε δικαίωμα σε αυτό
. Μετά όμως παρουσιάστηκε το «εμπόδιο» αναφορικά με τον τίτλο σπουδών. Αφού ξεπεράστηκε και αυτό, ο εργαζόμενος στάθηκε σε άλλα δικαιολογητικά που είχαν να κάνουν με την διαδικασία έκδοσης κάρτας ανεργίας. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά από τρεις μέρες επισκέψεων η νεαρή δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε.

Το επόμενο βήμα της ήταν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα κεντρικά του ΟΑΕΔ στην Αθήνα όπου την διαβεβαίωσαν ότι είχε δικαίωμα να εισπράξει το επίδομα και ότι όλα τα έγγραφά της ήσαν εντάξει. Έτσι ξαναπήγε στον ΟΑΕΔ αλλά απευθύνθηκε σε άλλον υπάλληλο ο οποίος την εξυπηρέτησε αυθημερόν! Και αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία της και έφευγε από το κτίριο, «έπεσε» πάνω στον υπάλληλο που την είχε ταλαιπωρήσει. Ευτυχώς όμως η επίθεσή της έγινε μπροστά σε πολίτες που επενέβησαν άμεσα και απομάκρυναν εγκαίρως την οργισμένη νεαρή Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ