2012-12-09 14:52:26
Φωτογραφία για Οι αγώνες της βροχής
   Η δεκάτη τετάρτη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα και αύριο , με την ελπίδα και την ευχή να μην αρπάξει κανένας κανένα κρύωμα , είτε παίκτες , παγκίτες και διαιτητές , είτε θεατές .

   Αν και νομίζω ότι , με εξαίρεση το ΟΑΚΑ , όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν εν στενώ κύκλο .

Για να δούμε , τι περιμένουμε να δούμε .

     Πλατανιάς-Βέροια . Αυτό κι αν είναι ντέρμπυ , ο αγώνας των προβιβασμένων . Όποιον διαιτητή και να όριζαν οι μπριακοβασσαροδούροι , το αποτέλεσμα δεν νομίζω να άλλαζε και πολύ , καθώς όποιος προηγηθεί , μάλλον κερδίζει . Ο Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου , θα σφυρίξει για δεύτερη φορά φέτος , εντός έδρας αγώνα του Πλατανιά , ο πρώτος ήταν ο αγώνας Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0 . Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία δεν βλέπω . Πρόβλεψη : 1 , σκορ 1-0.

      Ξάνθη-Πανιώνιος . Ανισσόροπος ο Πανόπουλος (δηλαδή τον Ουζουνίδη γιατί τον έδιωξε και τον επανέφερε ;) , ανισσόροπος ο Δούρος  (αφού ο Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου που όρισε , ξέρει ότι είναι κακός διαιτητής , γιατί τον ορίζει , για να βγουν ανακοινώσεις ;) , θα έχει πολλή δουλειά η πειθαρχική επιτροπή από την Τρίτη . Ο Μήτσιος έχει σφυρίξει πάλι τον Πανιώνιο , ως φιλοξενούμενο

(Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-0) . Προβλέπω πολλές πτώσεις εντός των μεγάλων περιοχών .

Πρόβλεψη : 2   
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ