2012-12-09 14:50:38
Φωτογραφία για Συμφώνησε με Παρί Σεν Ζερμέν ο Σνάιντερ!
Ο Γουέσλι Σνάιντερ ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αφήσει την Ίντερ, με τους Παριζιάνους να δέχονται να του καταβάλλουν 6.000.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους. Διαβάστε το story.

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα "Sportmediaset.it" , σύμφωνα με την οποία ο μάνατζερ του Σνάιντερ, Σόρεν Λέρμπι, τα βρήκε σε όλα με τον Λεονάρντο προκειμένου ο αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας να μετακομίσει από το Μιλάνο στο Παρίσι.

"Η Παρί δεν έχει πρόβλημα να δώσει στον Σνάιντερ αυτό που πρακτικά παίρνει αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Μιλάνου, δηλαδή 6.000.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους, και ίσως κάτι περισσότερο, από τον ερχόμενο Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2016", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως μετά το "ναι" του Σνάιντερ στη δελεαστική πρόταση των Παριζιάνων, ο λόγος πέφτει τώρα στον Λεονάρντο που καλείται να πείσει τον Μάσιμο Μοράτι να δώσει τη συγκατάθεσή του για να αποδεσμεύσει τον παίκτη έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.


"Η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών είναι εξαιρετική και μία επιταγή 10.000.000 ευρώ ίσως είναι αρκετή για να δοθεί η λύση", τονίζεται στο σχετικό άρθρο, το οποίο φροντίζει να... ξεμπλέξει από την υπόθεση τον Παστόρε.

"Η σκέψη ανταλλαγής του Σνάιντερ με τον Παστόρε, που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες, φαντάζει αδύνατη να πάρει σάρκα και οστά, επειδή ο Παστόρε θελει να παραμείνει στο Παρίσι και επειδή κυρίως ο Λεονάρντο δεν θέλει να χαλάσει μία επένδυση 30.000.000 ευρώ που έκανε το περασμένο καλοκαίρι".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι αγώνες της βροχής
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι αγώνες της βροχής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ