2012-12-09 20:17:16
Φωτογραφία για ΜΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ... ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ «ΕΤΙΧΑΝΤ» *PHOTO*
Ματσάρα στο «Έτιχαντ» αλλά και σκηνές που προκάλεσαν οργή στην Αγγλία. Παιχνίδι όπου δέχτηκε κέρμα ο Φέρντιναντ, υπήρξε είσοδος οπαδού με... ήρωα τον Χαρτ και σύλληψη για ρατσιστική επίθεση.

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ πανηγυρίζαν το τρίτο τέρμα μπροστά στους οπαδούς τους, κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε αυτούς της Σίτι. Ο Φαν Πέρσι και οι συμπαίκτες του γύρισαν για τη σέντρα, εκτός από τον Φέρντιναντ, ο οποίος ήμταν μέσα στα αίματα!

Δέχτηκε κέρμα από μικρή απόσταση, το οποίο του άνοιξε το αριστερό φρύδι, ενώ λίγο έλειψε να δεχθεί και επίθεση από οπαδό της Σίτι, αφού ένας θερμόαιμος οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσει τον αμυντικό της Γιουνάιτεντ. Ο Χαρτ όμως κατάφερε να τον συγκρατήσει και να τον βγάλει εκτός.

Στις εξέδρες υπήρξε ένταση μετά το 3-2, όμως η έγκαιρη επέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου απέτρεψε τα χειρότερα. Πάντως μετά το τέλος του ματς η αστυνομία συνέλαβε οπαδό της Σίτι για ρατσιστικά σχόλια εις βάρος του Φέρντιναντ, ενώ οι Άγγλοι είναι... σοκαρισμένοι με το καπνογόνο που έπεσε στο γήπεδο!!

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε επίσης η ενέργεια του Τέβες να κλωτσήσει τον Τζόουνς σε μια φάση που έγινε μπροστά στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ