2012-12-09 20:11:07
Φωτογραφία για Και η Φενέρ στο... κόλπο για Φώτση!
Η εικόνα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ δεν είναι η αναμενόμενη και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι ψάχνει ενίσχυση, κυρίως στη θέση «4», με το όνομα του Αντώνη Φώτση να είναι υποψήφιο για τους Τούρκους.

Από την αρχή της σεζόν το θέμα στο «4» προβληματίζει έντονα τον Ιταλό τεχνικό, καθώς τόσο ο Μάικ Μπατίστ, όσο και ο Ντέιβιντ Άντερσεν, αποδίδουν καλύτερα στην θέση «5». Στην Φενέρ, λοιπόν, είναι λογικό να ψάξουν για έναν πάουερ φόργουορντ που θα τους ανεβάσει επίπεδο ενόψει Top 16 (με απλή νίκη επί της Καντού στην Τουρκία προκρίνεται στην επόμενη φάση) και το όνομα που είναι στο προσκήνιο είναι εκείνο του Αντώνη Φώτση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Eurohoops.net, η Φενέρ θέλει να εκμεταλλευτεί τον πιθανότατο αποκλεισμό της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και να... χτυπήσει την πόρτα του Αρχηγού της Εθνικής. Ο τελευταίος, φυσικά, έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς αλλά δεν αποκλείεται να μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο Τζέι Αρ Μπρέμερ. Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε και πέρυσι στο Μιλάνο και μαζί με ένα... σεβαστό χρηματικό ποσό μπορεί να αποτελέσει το «πακέτο» που θα πείσει τους Ιταλούς να πουν το «ναι» στην μεταγραφή του Φώτση στην Τουρκία.


Για τον Έλληνα φόργουορντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, με την ΚΑΕ μάλιστα να έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη. Τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι ότι ο Αντώνης Φώτσης έχει συμβόλαιο με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και ότι για τους Ιταλούς πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν είναι, συνεπώς, σίγουρο αν οι Ιταλοί θα μπουν σε συζητήσεις για τον παίκτη μετά τον αποκλεισμό τους από το Top 16, αν φυσικά αυτός έρθει (για να προκριθούν θέλουν νίκη στο ΣΕΦ και ήττα της Κάχα από την Τσεντεβίτα στην Βιτόρια).

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SMSOptions Pro: Cydia tweak new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SMSOptions Pro: Cydia tweak new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ