2012-12-09 20:57:05
Φωτογραφία για Θύμα του Μνημονίου ο Πάγκαλος! - Ποια από τα ακίνητά του πουλά
Στη δεινή θέση να πουλά τα ακίνητά του έχει περιέλθει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει την αδυναμία του να καταβάλει τους φόρους που οφείλει στο ελληνικό δημόσιο.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: "Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει".

Ποια είναι όμως εκείνα τα ακίνητα που αναγκάζεται να ''βγάλει στο σφυρί'' ο Θεόδωρος Πάγκαλος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News ο πρώην υπουργός στην τελευταία δήλωση πόθεν έσχες που έχει υποβάλλει στη Βουλή είναι καταγεγραμμένα συνολικά 53 ακίνητα, στα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει δικαιώματα.

Μάλιστα μόνο τα τέσσερα από αυτά έχουν σημερινή εμπορική αξία 1.134.000 ευρώ.

''Πουλώ ακίνητα αλλά κανείς δεν αγοράζει. Συμβαίνει να έχω την τύχη και την ατυχία να είμαι απόγονος μιας οικογένειας με λίγα παιδιά και πολλά ακίνητα'' είχε δηλώσει.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για το διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Ριζάρη 13, εμβαδού 122,25 τ.μ., το οποίο θα μπορούσε να πιάσει 2.000 ευρώ το τ.μ.

Το διαμέρισμα των 89 τ.μ. που βρίσκεται στην πλατεία του Κολωνακίου στην διεύθυνση Φιλικής Εταιρείας 18 (πιάνει τα 4.000 ευρώ το τ.μ.),  τα γραφεία στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Γερανίου στην Αθήνα, συνολικού εμβαδού 123 τ.μ., καθώς και το παλαιό ακίνητο των 120 τ.μ. επί οικοπέδου 180 τ.μ., στην οδό Εξήκιου 10 κοντά στον σταθμό Λαρίσης, το οποίο θα μπορούσε να πιάσει 350.000 ευρώ.

Πηγή: news247
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ