2012-12-09 22:03:09
Φωτογραφία για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΑΦ...
Ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ πήγε με... αλαζονεία και δεν δικαίωσε τα όσα είχαν προηγηθεί. Επίσκεψη της Θύρας 7 και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και απαίτηση να κλείσουν τα στόματα των... απέναντι. Ε, μόνο αυτό δεν έγινε. Ναι, όποτε θέλαμε βάζαμε γκολ, χάθηκαν και ευκαιρίες, αλλά το τελικό 2-2, μάλλον... νορμάλ πρέπει να φαντάζει για τον Ζαρντίμ.

Οι περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» σε τραγική ημέρα. Ο Χολέμπας έκανε το χειρότερό του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στα χαφ, Μοντέστο και Μανιάτης δεν μπορούσαν, ενώ και το κέντρο της άμυνας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Φυσικά και φέρει ευθύνη και ο Ζαρντίμ γι’ αυτή την εικόνα. Που να έπαιζαν δηλαδή με κανέναν Παναθηναϊκό καλύτερα ποιοτικά. Με... παιδιά έπαιζε, όπως ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Μαυρίας! Άλλο αν ο Χολέμπας έκανε τον τελευταίο να θυμίζει... Λουτσιάνο Γκαλέτι και Στέλιο Γιαννακόπουλο στα καλά τους!

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα..
. αέρα, δεν υπάρχει ομάδα να τον συναγωνιστεί. Οκ... Είναι αυτό που μετράει, όμως; Εδώ τη χρονιά που μείναμε εκτός, «φτιαχτήκαμε» που τους παστελώσαμε μέσα στο ΟΑΚΑ με τον Ντάρμπισιρ! Τι να εξηγούμε... Δεν έγινε αυτό που θέλαμε όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ και είναι λογικό να βγάζουμε και πίκρα και νεύρα. Έτσι είμαστε, απαιτητικοί, δεν γεννηθήκαμε κλαψιάρηδες... Δεν θα πανηγυρίζαμε άλλωστε ποτέ μια ισοπαλία επί του Παναθηναϊκού, δεν έγινε ούτε στα «πέτρινα» χρόνια αυτό.

Για ένα πράγμα που χαίρομαι πάντως, είναι που ελάχιστοι θα ασχοληθούν με τη διαιτησία μετά από αυτό το ντέρμπι. Γιατί ντέρμπι το κάναμε εμείς με την εικόνα μας στο ΟΑΚΑ, κανονικά ένα απλό ματς ήταν και -19 έπρεπε να απέχει ο Παναθηναϊκός απόψε. Ας... πανηγυρίζουν το -16 αυτοί, αλλά εμείς πρέπει να δούμε και τα δικά μας. Και μέσα από τέτοιες εμφανίσεις, μπορείς να δεις πολλά αρνητικά. Γιατί είχαμε πάρα πολλά Υ.Γ.: Μας έφαγαν οι ανανεώσεις...

Υ.Γ.2: Μια χαρά μου το είπε ένας φίλος. «Πάθος και μάχη για την εντεκάδα», έλεγε το ρεπορτάζ από το Ρέντη. Όσο το είδατε το πάθος εσείς, άλλο τόσο το είδα και εγώ...

Υ.Γ.3: Αδικαιολόγητοι και πάλι. Ζαρντίμ και παίκτες...

Υ.Γ.4: Νομίζω πως μια μεταγραφή στα χαφ είναι απαραίτητη. Ας μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάχτυλό μας.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

http://www.gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ