2012-12-09 23:15:03
Φωτογραφία για Βενιζέλος: «Μην ντρέπεστε που είστε ΠΑΣΟΚ» – Λοβέρδος: «Δεν επιστρέφω»
Χωρίς προσωπικές αναφορές συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Α. Λοβέρδο. Μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση... των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου στην Θεσσαλονίκη ο Ευ. Βενιζέλος απηύθυνε νέο κάλεσμα προς όλες τις πλευρές «το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό σε όλους, σε όσους δεν ντρέπονται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ, σε όσους δεν στρέφονται κατά της παράταξης και δεν την υπονομεύουν με δηλώσεις του στα ΜΜΕ», ενώ απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση συνεργασίας προς τη ΔΗΜ.ΑΡ και άλλες κινήσεις.

Παράλληλα επανέλαβε τους χαρακτηρισμούς του περί «αλεξιπτωτιστών» και «κηπουρών» που υπήρξαν στο ΠΑΣΟΚ και είχαν ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Αναγνώρισε ότι όσοι περίμεναν να καταλάβουν κυβερνητικές θέσεις απογοητεύθηκαν με την απόφαση να μην συμμετέχουν στην τρικομματική κυβέρνηση προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά παρατήρησε πως κάνουν «τραγικό λάθος» όταν μιλάνε για «ασύμμετρη φθορά» στην κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος με μπαράζ συνεντεύξεων του σε Mega, Βήμα Fm και Έθνος της Κυριακής τονίζει κατηγορηματικά πως «δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για να επιστρέψει. Ο πρώην υπουργός σημείωσε πως θα στηρίξει την κυβέρνηση «χωρίς ανταλλάγματα»

Ο πρώην εκτίμησε ότι «μέχρι το Μάρτιο θα έχει γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του ΡΙΚΚΣΥ». Ενώ, επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή την κυβέρνηση, η οποία πιστεύει ότι θα «πρέπει να φτάσει στο τέλος της θητείας της».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απίστευτη Ομολογία Ενοχής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απίστευτη Ομολογία Ενοχής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ