2012-12-10 12:01:07
Φωτογραφία για Sexy red. Φορέστε το!
Ανάψτε φωτιές αυτό το χειμώνα με… κόκκινο.

Της Ζώης Αυγουστή

To κόκκινο είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα που δεν το βλέπουμε συχνά σε εμφανίσεις, ιδιαίτερα στην Κύπρο γιατί στο εξωτερικό το φοράνε πολύ. Είναι ένα κλασικό χρώμα που αποπνέει θηλυκότητα και αισθησιασμό.

Φέτος είναι πολύ στην μόδα, οι περισσότερες αποχρώσεις του και μπορείτε να κάνετε μαζί του συνδυασμούς για να το φορέσετε από το πρωί, μέχρι με το βράδυ. Θα σας δείχνει πιο… femme fatale  και πιο σέξι, αρκεί να το φορέσετε σωστά.

Τα πλεονεκτήματα του είναι πολλά αφού συνδυάζετε τέλεια με το μαύρο που τον χειμώνα το φοράμε συνέχεια, ενώ μπορεί να φορέσετε total red και να είναι εκπληκτικό ή να προσθέσετε μόνο κάποιες πινελιές.

Τώρα που είμαστε μια ανάσα από τις γιορτές και τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν, είναι το ιδανικό χρώμα για βραδινές εμφανίσεις αφού είναι εορταστικό, έντονο και εκπέμπει δυναμισμό αλλά και μυστήριο.

Τρόποι για να φορέσετε το κόκκινο:

Mονοχρωμία

Φέτος η μονοχρωμία είναι το νέο must, γιατί να μείνει το κόκκινο έξω; Φορέστε το σε ολόσωμη φόρμα ή σε φόρεμα, για λαμπερή εμφάνιση.

Κόκκινο Παλτό

Όπως είχαμε δει και σε παλαιότερο θέμα, τα έντονα χρώματα στο παλτό είναι η νέα τάση. Επιλέξτε το κόκκινο για πιο… εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Παντελόνι… φωτιά

Οι πιο τολμηρές μπορούν  να φορέσουν κόκκινο παντελόνι, αν είναι δερμάτινο ακόμη καλύτερα, και να το συνδυάσετε με γόβα ή μποτάκι για βράδυ αλλά και με γαλότσες.

Οι… δύσπιστες

Όσες από σας θεωρείτε το κόκκινο στα ρούχα υπερβολικό για τις προτιμήσεις σας (που δεν είναι), δώστε χρώμα στις εμφανίσεις σας με κόκκινο κραγιόν. Είναι must, είναι θηλυκό και συνδυάζετε με τα περισσότερα. Τολμήστε να γίνετε λίγο πιο σέξι από ότι ήδη είστε.

http://stylista.com.cy/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ