2012-12-10 12:10:13
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Τ' ΑΛΑΤΙΟΥ!
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει το ντέρμπι στο "sportdog.gr". Ποιον κατηγορεί για «γραφικότητες», ποιος έκανε ποιον «τ΄ αλατιού», τι πιστεύει για Σιόβα και τι σχέση έχουν ο Ζαρντίμ με τον Σερ Άλεξ;

Αναλυτικά :

Εγώ θα πω αυτό που είδα. Ήταν ένας καταπληκτικός Παναθηναϊκός για τα δεδομένα του και για αυτά που περιμέναμε. Μπήκε απ’ την αρχή στο γήπεδο και αιφνιδίασε ακόμα και τους οπαδούς του. Έδωσε ένα γρήγορο ρυθμό παρ’ ότι τον περίμεναν κουρασμένο από το ματς στο Λονδίνο. Και κέρδισε έναν παίκτη που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου! Ο λόγος για τον Μαυρία. Έχω πει από καιρό ότι αυτός είναι πραγματικό ταλέντο γιατί έχει αυτό που ζητάω: Ταχύτητα. Και με αντίπαλο καλό παίκτη, τον Χολέμπας, τον έκανε τ’ αλατιού. Δεν έχω ξαναδεί εξτρέμ στο ελληνικό πρωτάθλημα να ταλαιπωρεί έτσι τον Χολέμπας! Με τρεξίματα, με μπασίματα, με κούρσες, με ταχύτητες, με σέντρες και με γκολ. Εκπληκτικός ήταν ο μικρός ο Μαυρίας. Το ματς αυτό χαράσσει για εκείνον μια μεγάλη καριέρα από εδώ και πέρα. Αρκεί να προσέξει και να δουλέψει.


Ο Παναθηναϊκός έκανε μακράν το καλύτερο παιχνίδι του φέτος. Ούτε οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί δεν περίμεναν τέτοια μπάλα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μπορούσαν πάντως και οι δύο ομάδες να κερδίσουν το ματς. Είχε και ο Ολυμπιακός ευκαιρίες. Αλλά αυτές οι ευκαιρίες έβγαιναν από την κλάση των παικτών του. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός με αυτό το μέτριο υλικό που έχει, εξέθεσε τον Ολυμπιακό ο οποίος πρέπει να προβληματιστεί.

Και οι δύο άμυνες είχαν προβλήματα και ειδικά του Ολυμπιακού που δεν τράβηξε κανείς απ’ τους αμυντικούς με εξαίρεση τον Τοροσίδη. Αυτός ο Σιόβας ποτέ δεν με ενθουσίασε, και ποτέ δεν είπα μεγάλα λόγια, καθώς βαριά κορμιά χωρίς ταχύτητα εμένα δεν μ’ αρέσουν. Όμως και ο Μανωλάς δεν πήγε καλά σε αυτόν τον αγώνα.

Οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού δεν είναι για να χάνει το κέντρο από αυτό το υλικό του Παναθηναϊκού σε αρκετά διαστήματα του αγώνα… Θα πω για πολλοστή φορά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει μια χαφάρα, για να μην πω δύο χαφάρες. Ο Ζέκα και ο Βιτόλο και ο Σισοκό τα πήγαν μια χαρά.

Από τον Ολυμπιακό έχω απαιτήσεις, τον περίμενα πολύ καλύτερο. Η άμυνα ήταν πηγή κινδύνων. Και δεν είναι ωραία εικόνα να σε πιάνει η καρδιά σου και να θες να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής στα τελευταία λεπτά μην χάσεις απ’ τον «κουρασμένο» Παναθηναϊκό από το ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ, που αντί να φαίνεται κουρασμένος, έγειρε το ματς στο τέλος εις βάρος του Ολυμπιακού. Κινδύνευσε σοβαρά με ήττα.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Δεν ήταν αυτός ο Ολυμπιακός που ξέρουμε. Πέρσι στο ματς του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία ευκαιρία! Δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός πέρσι να πατήσει την περιοχή του Ολυμπιακού!

Τώρα ούτε πίεσε ψηλά ο Ολυμπιακός, ούτε πίεσε καλά πιο πίσω, ανέβαινε ψηλά η άμυνα του Παναθηναϊκού, ανέβαιναν απειλητικά ποιοι, ο Σπυρόπουλος και ο Σεϊταρίδης Το καλό είναι ότι θα το πάρει αήττητος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως έχω πει απ’ τις αρχές της σεζόν. Αλλά προβλημάτισε. Έκανε τον Αλαφούζο να μιλάει. Γραφικότητες βέβαια είπε, ας κοιτάξει τα δικά του λάθη που κρατούσε τον Φερέιρα! Δεν ξέρει μπάλα ο Αλαφούζος.

Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Φέργκιουσον έδειξε άλλη μια φορά πόσο μεγάλος προπονητής είναι. Πρόκειται για φαινόμενο. Γεμάτη η Γιουνάιτεντ, έστησε ένα δόκανο στη Σίτι, της έδωσε χώρο στο πρώτο μισάωρο και την ξέκανε με δύο αντεπιθέσεις. 0-2 κι έπρεπε να γίνει 0-3 αν δεν αδικούσε τη Γιουνάιτεντ η διαιτησία.

Με 2 φορ η Γιουνάιτεντ στην έδρα της Σίτι σε αυτήν την ντερμπάρα, αυτό που έχουμε πει. Με δύο φορ ρε. Και στα πλάγια με Γιανγκ- Βαλέντσια. Και δεν μπορείς εσύ στο ελληνικό πρωτάθλημα να παίξεις με Τζιμπούρ και Μήτρογλου μαζί; Τι άλλο να πω Στο β’ ημίχρονο έκανε τα λάθη τη ξανά η άμυνα της Γιουνάιτεντ, έγινε το 2-2, αλλά καθάρισε η μεταγραφάρα που έκανε ο Φέργκιουσον. Οι άλλοι στην Ευρώπη κοιμόντουσαν με τον Φαν Πέρσι, αυτός πήγε και πλήρωσε και τον πήρε. Δυο γκολ ο Ρούνεϊ και το νικητήριο ο Φαν Πέρσι. Τελειώσαμε. Πάει να πάρει πάλι το πρωτάθλημα ο Φέργκιουσον, ενώ η Σίτι έχει δώσει ασύλληπτα λεφτά και έχει παικταράδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ