2012-03-25 07:30:05
Φωτογραφία για Συγκρούσεις στην Αίγυπτο
Ταραχές ξέσπασαν εκ νέου στην Αίγυπτο μετά τα ολονύχτια επεισόδια που πυροδοτήθηκαν από τον αποκλεισμό που επιβλήθηκε στην ομάδα αλ-Μάσρι εξαιτίας της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής τραγωδίας της χώρας που σημειώθηκε το Φεβρουάριο στο στάδιο του Πορτ Σάιντ.

Η αιγυπτιακή αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και πυροβόλησε στον αέρα το απόγευμα του Σαββάτου στην παράκτια πόλη, λίγες ώρες αφότου οι συγκρούσεις μεταξύ οργισμένων οπαδών της αλ-Μάσρι και δυνάμεων ασφαλείας άφηναν πίσω ένα 13χρονο παιδί νεκρό και δεκάδες τραυματίες.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αιγύπτου τιμώρησε με διετή αποκλεισμό την αλ-Μάσρι για τα αιματηρά επεισόδια της 1η Φεβρουαρίου στο γήπεδό της, στα οποία έχασαν τη ζωή τους 74 άτομα. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η έδρα της ομάδας, το Στάδιο Πορτ Σάιντ, κλείνει για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες εξοργισμένοι οπαδοί της ομάδας ξεχύθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής στους δρόμους του Πορτ Σάιντ και στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας που μαίνονταν έως τα ξημερώματα του Σαββάτου σκοτώθηκε ένας 13χρονος και δεκάδες άτομα τραυματίστηκαν. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ