2012-03-25 07:19:05
Φωτογραφία για Θετικά μηνύματα από τη Ρωσία για τον τουρισμό
Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό έρχονται από τη ρωσική πρωτεύουσα και τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας «ΜΙΤΤ 2012». Εκπροσωπώντας τον δήμο της Κέρκυρας στην έκθεση, ο δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής προέβαλε, κατά τις συναντήσεις που είχε με τουριστικούς πράκτορες, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους θρησκευτικούς δεσμούς, αλλά και τις φυσικές ομορφιές και τα πλεονεκτήματα του νησιού, όπως τις άριστες κλιματολογικές συνθήκες, τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Γιάννης Τρεπεκλής τόνισε ότι ο δήμος στοχεύει στη διατήρηση και ενδυνάμωση των ιστορικών και θρησκευτικών δεσμών της Κέρκυρας με τη Ρωσία, ως παράγοντα προσέλκυσης τουριστών μεσαίας και υψηλής οικονομικής επιφάνειας.

Εκτίμησε δε, ότι τα μηνύματα από την ΜΙΤΤ 2012 είναι πολύ θετικά, σε αντίθεση με τα προβλήματα που καταγράφηκαν στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, κυρίως της Γερμανίας.

Στη συνάντηση που είχε, στο πλαίσιο της ΜΙΤΤ 2012, με τον γγ του ΕΟΤ Γιώργο Κολέτσο, επεσήμανε την αναγκαιότητα απλοποίησης των διαδικασιών χορήγησης βίζας σε Ρώσους πολίτες, που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.


Η ΜΙΤΤ είναι η κορυφαία τουριστική έκθεση της Ρωσίας. Με περισσότερες από 3.000 εταιρείες που συμμετέχουν και 185 προορισμούς, είναι το βασικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΜΙΤΤ, αυξάνεται τόσο η ζήτηση για τουριστικές υπηρεσίες στη Ρωσία όσο και η αγοραστική δύναμη των Ρώσων ταξιδιωτών, γεγονός που καθιστά ολοένα και πιο δημοφιλή την εκδήλωση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΟΖ διά πάσαν νόσον
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΟΖ διά πάσαν νόσον
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ