2012-12-13 15:29:32
Φωτογραφία για Κασιδιάρης: ''Λαγνεία Ρουπακιώτη για λαθρομετανάστες''..Βίντεο
«Ενα γαϊδούρι 25 ετών που δήλωσε ανήλικος απέδρασε και ο επικεφαλής του υπουργείου έπινε καφέ με δικαστικούς»  Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής και του υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη ξέσπασε με αφορμή τις αποφυλακίσεις κρατουμένων και την απόδραση από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου του Αφγανού δολοφόνου του Θανάση Λαζανά.

  «Ενα γαϊδούρι 25 ετών που δήλωσε ανήλικος απέδρασε και ο επικεφαλής του υπουργείου Δικαιοσύνης αντί να ξηλώσει τους υπεύθυνους, την επόμενη ημέρα έπινε καφέ με δικαστικούς» ανάφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

 Σε υψηλούς τόνους του απάντησε και ο υφυπουργός οτι στο Κόμμα του θαυμάζουν τον Χίτλερ και ότι

«επί Χίτλερ οι δικαστές έκαναν πρώτα το ναζιστικό χαιρετισμό και μετά έπαιρναν τις αποφάσεις. Στις δυτικές δημοκρατίες δεν συμβαίνουν αυτά, στην Ελλάδα οι δικαστές δεν χρειάζονται κομματικούς κομισάριους, είναι ελεύθεροι.


Εάν ποτέ ο ελληνικός λαός σας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσετε, που δεν το πιστεύω, τότε να υπαγορεύετε τις αποφάσεις των δικαστών, εμείς δεν θα το κάνουμε ποτέ».

 Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε γελοία την απάντηση που έδωσε ο κ. Καραγκούνης και αποκάλεσε τον υπουργό δικαιοσύνης κομισάριο που έχει λαγνεία με τους μετανάστες. 

 Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιαρης είπε στον υφυπουργό «ξεστραβωθείτε μπας και γίνει κάτι, κάντε ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που κάνει λαθρομετανάστης και βάλτε τους να εκτίουν ποινή σε ειδικούς χώρους όπου θα δουλεύουν σκληρά και όχι στις φυλακές.                           
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ