2012-12-14 08:25:03
Φωτογραφία για Έκλεψαν βαν… συνελήφθησαν στα διόδια της Αγίας Τριάδας
Οι προπομποί έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών τα ξημερώματα της Τετάρτης και οι συνεργοί τους εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα και εξαφανίστηκαν στα χωράφια... εκμεταλλευόμενοι και το σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί της Β ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο των 2 ΡΟΜΑ 36 και 26 ετών στα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Παράλληκα κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως κοντά στον σταθμό των διοδίων υπήρχε εγκαταλελειμμένο ένα βαν, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Οι δύο δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που έγινε, προέκυψε ότι αυτοί ως προπομποί και οι συνεργοί τους που επέβαιναν στο κλεμμένο όχημα πήγαιναν μέσω της εθνικής οδού στην Αθήνα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το κλεμμένο όχημα, προκειμένου να αποδοθεί στον 80χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν οι συνεργοί των συλληφθέντων.

http://www.lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ