2012-12-15 20:22:04
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ... σημάδεψε τον Μάρεϊ
Η ΑΕΚ είναι εδώ! Ο Άντι Μάρεϊ, τουλάχιστον, έχει την Ένωση βαθιά χαραγμένη στο μυαλό του, όπως αποκάλυψε o Βρετανός ως καλεσμένος της FIFA, σε "συνέντευξη" που του πήραν ποδοσφαιρόφιλοι μέσω twitter.

Ζητήθηκε, λοιπόν, από τον Σκωτσέζο τενίστα να πει ποια είναι η πιο έντονη ποδοσφαιρική του ανάμνηση. Η απάντηση; "Χιμπέρνιαν-ΑΕΚ για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όταν ήμουν 13 ή 14 χρονών. Το ματς πήγε στην παράταση, η Χιμπέρνιαν ήταν η νικήτρια με 3-2 αλλά αποκλείστηκε. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική". 

Θυμίζουμε ότι ο δικέφαλος πήγε στη Σκωτία τον Σεπτέμβριο του 2001 με το πλεονέκτημα του 2-0 της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Χιμπέρνιαν προηγήθηκε με 2-0, το ματς χρειάστηκε έξτρα χρόνο και η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση χάρη σε δύο γκολ του Βασίλη Τσιάρτα.

Ο Μάρεϊ, όμως, μίλησε και για άλλα θέματα. Όπως για τη χρυσή μπάλα και για τους προπονητές που θαυμάζει. "Πιστεύω ότι ο Μέσι πρέπει να πάρει τη χρυσή μπάλα για διάφορους λόγους. Έχει πετύχει τόσα γκολ φέτος, η χρονιά του ήταν καταπληκτική. Από προπονητές μού αρέσει πολύ ο Μουρίνιο, αλλά δεν γίνεται να μην θαυμάζεις τη δουλειά που έχει κάνει ο Φέργκι. Δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα από τους δύο". Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άντι είναι... άρρωστος με το fantasy football και ξοδεύει χρόνο και "χρήμα" για να φτιάξει την ομάδα του!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ