2012-12-15 20:20:16
Φωτογραφία για Είκοσι νεκροί ανοικτά της Λέσβου, εξ αιτίας της τουρκικής θηριωδίας
Ένας από τους λόγους που ευημερεί η τουρκική οικονομία, εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών, που αξασφαλίζει στην παραοικονομία δεκάδες δις δολάρια το χρόνο, είναι το εμπόριο ελπίδας που κάνει το τουρκικό κράτος, διακινώντας εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένους μετανάστες προς την Ευρώπη, με κύριο προορισμό την Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει αρκετά δις δολάρια για τους μηχανισμούς του νεοϊσλαμικού βαθέος κράτους, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους-έθνους, που μπροστά της κάνει την πυρηνική βόμβα να μοιάζει ...στρακαστρούκα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της απάνθρωπης και πρωταρχικά εχθρικής πολιτικής απέναντι στη χώρα μας,  κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους εκατοντάδες ή και χιλιάδες άνθρωποι, στο Αιγαίο και στον ποταμό Έβρο.

Σήμερα σειρά είχε η Λέσβος να περισυλλέξει τα πτώματα της τουρκικής θηριωδίας, όταν η βάρκα που μετέφερε τους παράνομους μετανάστες, που επιχειρούσαν να εισέλθουν σε ευρωπαϊκό έδαφος βούλιαξε με αποτέλεσμα να πνιγούν.


Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί 20 πτώματα αλλοδαπών, που έχουν μεταφερθεί στην παραλία της Λουτρόπολης Θερμής της Μυτιλήνης.

Το ναυάγιο αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι όταν, ένα ναυτικό μίλι ανοικτά της Θερμής, περισυνελλέγη από το Λιμενικό Σώμα 20χρονος σε κατάσταση υποθερμικού σοκ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου και νοσηλεύεται.

Από την κατάθεση του διασωθέντος προέκυψε ότι, 28 συνολικά αλλοδαποί (άνδρες, γυναίκες και παιδιά), επέβαιναν στη φουσκωτή μηχανοκίνητη λέμβο, η οποία ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, από άγνωστη τουρκική ακτή με προορισμό τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο διασωθείς, μετά από μία ώρα πλου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και υψηλού κυματισμού, η λέμβος βυθίστηκε και όλοι οι επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων αγνοούμενων συνεχίζονται από ξηράς και θάλασσας, από πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής - Ακτοφυλακής, καθώς και από ιδιωτικά σκάφη.
Πηγή
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Σοκάκι σου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Σοκάκι σου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ