2012-12-17 09:46:25
Φωτογραφία για ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΣΗ
Ο άδικος χαμός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Στέλιου Μπέση, βύθισε στο πένθος την ερυθρόλευκη οικογένεια και λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα αγάπης μεταξύ βετεράνων και ρεπόρτερ Ολυμπιακού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντα.

Τον χαμό του Στέλιου Μπέση θρηνεί η οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο επί σειρά ετών παίκτης του Ολυμπιακού έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 72 ετών, προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος την ερυθρόλευκη οικογένεια.

Ο σύνδεσμος παλαιμάχων δεν ξέχασε τον «κουβαρίστρα», όπως τον αποκαλούσαν οι παλαιότεροι και έτσι, λίγη ώρα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα αγάπης μεταξύ των βετεράνων του Ολυμπιακού και των συντακτών, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κορυφαίας ελληνικής ομάδας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντα.

Ο Μπέσης, ο οποίος έχει να επιδείξει εξαιρετική θητεία και στην Προοδευτική, ήταν ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο αλησμόνητο παιχνίδι με τη Σάντος, που βρήκε τον Θρύλο θριαμβευτή με 2-1!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ