2012-12-26 09:12:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Δώρα αγάπης από την εταιρεία ALTHOM GmbH σε Ιδρύματα της πόλης
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα 22 παιδιά και έφηβοι του Σκαγιοπούλειου Ορφανοτροφείου χαίρονται για την εκπλήρωση των Χριστουγεννιάτικων επιθυμιών τους. Ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρίας ALTHOM GmbH Αλκιβιάδης Θωμάς, παρέδωσε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η διευθύντρια του ιδρύματος, κυρία Γεωργοπούλου ευχαρίστησε τον κύριο Θωμά για την υποστήριξη του, και εξέφρασε εκ μέρους των παιδιών την χαρά τους για τις αθλητικές φόρμες που πήραν ως δώρο.

Εκτός από τα χριστουγεννιάτικα δώρα στο Σκαγιοπούλειο η εταιρία ALTHOM GmbH που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών στο αντικείμενο της μηχανολογίας, προσέφερε επίσης στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Μέριμνα» ένα καινούργιο εργαστήριο παραγωγής σαπουνιού προκειμένου να συνεχίσει και να αναπτύξει την λειτουργία της δημιουργικής απασχόλησης δείχνοντας έτσι το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ο κύριος Θωμάς με την σειρά του τόνισε ότι με την ίδρυση της ALTHOM Engineering Ε.Π.Ε. στην Πάτρα, θα τεθούν τα θεμέλια για την επιχειρηματική ενεργοποίηση της εταιρίας στην Ελλάδα ,που θα επιτρέψει την ενίσχυση των κοινωνικών και κοινωφελών δράσεων και στην Ελλάδα και συμπλήρωσε ότι και στην Γερμανία, συμμετέχει σε δράσεις ενίσχυσης παιδικών σταθμών , εστιών ,κέντρων ατόμων με ειδικές ανάγκες καθώς και της οργάνωσης «γιατροί χωρίς σύνορα».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ