2012-12-29 08:12:06
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Αίγιο
Με εικαστικά εργαστήρια αλλά και με εορταστικές παραστάσεις θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιάλειας το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκέμβρη.

Από το πρωί του Σαββάτου στις 10 μέχρι και το μεσημέρι στη 1 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν κατασκευάζοντας ημερολόγια για το νέο έτος, σε μια δράση που προσφέρουν εθελοντικά η Αλεξάνδρα Βαρβία και Αθηνά Αντωνοπούλου από το ΕΚΑΜΕ ΑμΕΑ Αιγίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και πάλι στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Ηλιόπουλου «Το Γιατί των Παιδιών φέρνει την Ελπίδα». Ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδιών θα βρίσκεται εκεί στις 17:45 μαζί με την Παιδική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Αποφοίτων Αιγίου περιμένοντας όλα τα παιδιά για να τα ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των παιδικών βιβλίων. Την παρουσίαση του βιβλίου θα συνοδεύσει στο πιάνο η Κατερίνα Σωτηροπούλου.


Την Κυριακή 30 Δεκέμβρη από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα εργαστήρι για παιδιά στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου. Αυτή τη φορά τα παιδιά θα κατασκευάσουν πολύχρωμα γούρια για το νέο έτος με την καθοδήγηση των Εθελοντών της της Ομάδας Α.

Το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Διακοπτό αλλά και στο Αίγιο θα ακουστούν τα κάλαντα από τη Νεανική Χορωδία του Διακοπτού και από την Φιλαρμονική Αιγίου αντίστοιχα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς Παιανία ο Σπυρόπουλος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς Παιανία ο Σπυρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ