2012-12-29 11:30:07
Φωτογραφία για Εξετάσεις για Καζιγιάμα και... Μαυρία
Από... κόσκινο πέρασαν τον Γιοχέι Καζιγιάμα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο πιθανότατα μέχρι την Δευτέρα.

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε την Παρασκευή ο Καζιγιάμα, ενώ το απόγευμα του Ιάπωνα μέσου αφιερώθηκε σε εργομετρικά στην Παιανία. Τα αποτελέσματά τους θα βρίσκονται πιθανότατα σήμερα το μεσημέρι στα χέρια των ανθρώπων του Τριφυλλιού, οι οποίοι και διαβεβαίωσαν τον παίκτη ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα με τη θέση ξένου που περιμένουν να αδειάσει.

Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» θα προπονηθεί για πρώτη φορά στην Παιανία, ενώ μαζί του θα βρίσκεται και μεταφραστής, σύμφωνα με το «Goal»! Ο Καζιγιάμα εξάλλου γνωρίζει ελάχιστα αγγλικά κι έτσι θα μπορεί να προσαρμοστεί πιο γρήγορα και να καταλαβαίνει καλύτερα τις οδηγίες του τεχνικού τιμ.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα προέκυψε με τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά σήμερα, αν κι εκφράζεται η εκτίμηση πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.

 

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Papaloukas Theodoros!! The best!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Papaloukas Theodoros!! The best!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ