2012-12-29 15:45:41
Φωτογραφία για Κάνει... τεστ η Βόλφσμπουργκ
Δε δείχνει και δεν έχει λόγους να βιάζεται η Βόλφσμπουργκ, σε ότι αφορά την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως αποδείχτηκε στην χθεσινή τοποθέτηση του τεχνικού της διευθυντή Κλάους Αλοφς, κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Ντίτερ Χέκινγκ.

Κατά την παρουσίαση του τελευταίου τέθηκε θέμα για την παραμονη του πορτογάλου επιθετικού αλλά δεν προέκυψε φως στον ορίζοντα, κάτι που σημαίνει πως η Βόλφσμπουργκ, τεστάρει τις αντοχές και τις επιθυμίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενη ίσως την επιθυμία του κόσμου του Δικεφάλου, που θέλει σαν τρελός την επιστροφή του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα κατά την παρουσίαση του Χέκινγκ και στην συγκεκριμένη ερώτηση που έγινε αν μέσα σε αυτούς που θα αποχωρήσουν, βρίσκεται και ο Βιεϊρίνια αυτός που πήρε θέση και απάντησε ήταν ο μάνατζερ των "Λύκων" Κλάους Αλοφς, ο οποίος ήταν λακωνικός... "Είναι ένα θέμα που θα το αντιμετωπίσουμε τις επόμενες εβδομάδες", αρκέστηκε να πει ο Αλοφς ρίχοντας το μπαλάκι οπουδήποτε αλλού.


Την ίδια τακτική και εύλογα τηρεί και ο Πορτογάλος επιθετικός, που δεν θέλει να αποδεχτεί ότι το γερμανικό του όνειρο, τέλειωσε σε ένα μόνο χρόνο και ενώ οι φιλοδοξίες του είναι να συνεχίσει στην Βόλφσμπουργκ, ή ακόμα και αν είναι στην μπλακ λίστ να συνεχίσει σε άλλη γερμανική ομάδα, που θα του δώσει το συμβόλαιο που έχει αλλά και μαζί το περιθώριο να διακριθεί σε ένα απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα σαν αυτό της Μπουντεσλίγκα.

Αναφορές για τον παίκτη, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κάνουν και άλλες εφημερίδες ή ιστοσελίδες εφημερίδων στην Γερμανία. Σε κείμενο που φιλοξενείται στη γερμανική ιστοσελίδα "Ndr.de" αναφέρεται πως ο νέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ, θέλει να κάνει ένα μικρό προπονητικό καμπ μετά τις διακοπές για να έχει μια γενικότερη εικόνα του ρόστερ, ενώ γίνεται αναφορά στο πρόσφατο δημοσίευμα της "Wolfsburger Allgemeine" για τον Βιεϊρίνια που αναφέρει πως ο παίκτης "βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη", όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Η Βόλφσμπουργκ θα κάνει αυτό το καμπ στις αρχές του καινούργιου χρόνου στην Τουρκία και ο Πορτογάλος επιθετικός θα μάθει μάλλον μετά το καμπ αυτό αν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του νέου του τεχνικού ή όχι. Εκτός και αν γίνει κάποια αστραπιαία κίνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει πως περιμένει η Βόλφσμπουργκ, ώστε να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από την πιθανή πώληση του παίκτη πίσω στον ΠΑΟΚ.

metrosport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ