2012-12-29 16:42:04
Φωτογραφία για Πατέρας για τρίτη φορά ο ο Matthew McConaughey!
Για τρίτη φορά έγινε πατέρας ο ηθοποιός Matthew McConaughey! Η σύζυγός του Camila Alves γέννησε στο Τέξας ένα υγιέστατο μωράκι. Αν και το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη... το φύλο του μωρού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κοριτσάκι. 

Ο ηθοποιός που από περιζήτητος εργένης του Holloywood εξελίχθηκε σε ευτυχισμένο οικογενειάρχη δίπλα στην εκθαμβωτική Camila, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Αμερικής. «Happy birthday Αμερική. Η Camila και εγώ περιμένουμε το τρίτο παιδί μας».

Ο δυο τους είναι μαζί από το 2006 αλλά παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Ιούνιο σε μία ιδιωτική έκταση στο Τέξας ενώπιον συγγενών, στενών φίλων και των δύο παιδιών τους, Levi και Vida! Μάλιστα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ηθοποιού η Βραζιλιάνα καλλονή επέλεξε να πάρει επίσημα το επώνυμο του συζύγου της και να συστήνεται πλέον ως Camila McConaughey! Όπως δήλωσε η 29χρονη κυρία McConaughey δεν πιστεύει πως ο γάμος θα αλλάξει την καθημερινότητά τους αφού απολαμβάνει τον έγγαμο βίο τα τελευταία…έξι χρόνια! «Έχουμε σπίτι μαζί, έχουμε οικογένεια μαζί, έχουμε παιδιά, έχουμε χτίσει μια ζωή μαζί. Έτσι, τόσο καιρό ζούμε σαν παντρεμένοι!»

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ