2012-12-29 16:32:10
Φωτογραφία για Έξτρα θέσεις για τα ...περιστέρια;
Όνειρο όλων στον Ολυμπιακό ήταν να αυξηθεί κάποτε η χωρητικότητα του "Γ. Καραϊσκάκης". Με αυτά που βλέπει φέτος ο Μαρινάκης, όμως, το σενάριο παραμένει... σενάριο!

Από την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη στην ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρχε αυτή η σκέψη, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Που γέμιζαν, για όποιον δεν θυμάται, ασφυκτικά το νέο γήπεδο της ομάδας, σε κάθε αγώνα. Με πολλά διαρκείας, αλλά και απλά εισιτήρια, που ήταν και πηγή εσόδων για την ομάδα.

Από πέρσι όμως έχει παρατηρηθεί "κοιλιά" όσον αφορά την προσέλευση των οπαδών στο φαληρικό γήπεδο και οι λόγοι είναι πολλοί. Από τη μία το χαμηλό επίπεδο των ελληνικών ομάδων, από την άλλη ο Ολυμπιακός που παίζει μόνος του στο πρωτάθλημα ή, ακόμα-ακόμα και το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν αποδώσει φέτος καλή μπάλα σε σερί παιχνίδια.

Είτε για τον έναν είτε για τον άλλον λόγο, τέλος πάντων, το σχέδιο για επέκταση των θέσεων του γηπέδου, προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα, δεν θα προχωρήσει. Τουλάχιστον για την ώρα. Με τον σκύλο να μαθαίνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι προβληματισμένος με το να βλέπει τον Ολυμπιακό να παίζει εντός έδρας εναντίον της Άρσεναλ, για παράδειγμα και το γήπεδο να μην είναι γεμάτο. Αλλά και σε άλλους αγώνες. Το "Γ. Καραϊσκάκης", λοιπόν, μένει ως έχει για την ώρα, αφού από τη στιγμή που δύσκολα γεμίζει φέτος, δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες κινήσεις www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ