2012-12-30 15:55:02
Φωτογραφία για ultimahora.es : ΤΟ... ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΡΙΕΡΑ!
Η ιστοσελίδα "ultimahora.es" έκανε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σχετικά με τους παίκτες που «εξάγει» η Μαγιόρκα και γράφουν τη δική τους ιστορία στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο, γήπεδα.

Οι αναφορές είναι πάρα πολλές, υπάρχουν βέβαια και οι άτυχες περιπτώσεις, αλλά το δημοσίευμα επικεντρώνεται σε αυτούς που έκαναν μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άλμπερτ Ριέρα, που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό. «Το καλύτερο παράδειγμα. Ο παίκτης αγωνίστηκε σε πέντε διαφορετικά πρωταθλήματα. Άφησε τη Μαγιόρκα το 2003 για να πάει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και την Μπορντό, ενώ πέρασε επίσης από την Premier League (Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ), από την Ελλάδα (Ολυμπιακός), αλλά και από την Τουρκία (Γαλατάσαραϊ)», γράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Με τον Θρύλο ο Ριέρα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2011, αλλά η πορεία του στο τουρκικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τόσο πετυχημένο. Οι Τούρκοι έχουν πολλά παράπονά από την απόδοσή του, ενώ το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για αυτόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ