2013-01-01 13:16:02
Φωτογραφία για Μπαράζ ληστειών σε όλη τη χώρα
Ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ, λίγο πριν από τις 22.00, σε οικία στο Παγκράτι. Δύο άγνωστοι δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό, φορητό υπολογιστή και διάφορα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο στόχαστρο ληστών βρέθηκε τα ξημερώματα και ένα καφενείο στην Παλλήνη, όπου επτά άτομα εισέβαλαν και με την απειλή αυτόματου όπλου τύπου καλάσνικοφ και πιστολιών, αφαίρεσαν από το ταμείο και τους θαμώνες, άγνωστο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και τα κλειδιά των οχημάτων τους.

Στο Μενίδι, δύο άτομα αφαίρεσαν με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν.

Στο Ζευγολατιό Κορινθίας, αργά χθες το απόγευμα, πέντε άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή τεσσάρων καραμπινών αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Έρευνα διεξάγει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.


Στη Ρόδο, άγνωστος δράστης, με χρήση σωματικής βίας και σπρέι πιπεριού, αφαίρεσε χθες από έναν 64χρονο ένα χαρτοφύλακα, ο οποίος περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα, ενώ ακόμη μια απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε αρτοποιείο στο Μενίδι.

Ο δράστης, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου αποπειράθηκε ν' αφαιρέσει χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, διέφυγε και αναζητείται.

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ