2013-01-02 10:13:20
Φωτογραφία για Ρόδος: Ακρωτηριασμός τσιγγάνου που εισέβαλε με φορτηγό σε σούπερ μάρκετ!
Στις 80.000 ευρώ υπολογίζεται το χρηματικό ποσό που περιείχε το ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας το οποίο επεχείρησαν να διαρρήξεων ή να πάρουν και να φύγουν οι τρεις νεαροί τσιγγάνοι στις 5.15 τα ξημερώματα. Όπως έγινε γνωστό από στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας άλλες φορές το ΑΤΜ περιείχε και 120.000 ευρώ, αλλά επειδή τα καταστήματα είναι κλειστά σήμερα και αύριο ο εφοδιασμός του περιορίστηκε στις 80.000 ευρώ.

Τους τρεις δράστες κατονόμασαν στο Rodosalarm άνδρες εταιρείας security οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο σούπερ μάρκετ του Μαρινόπουλου, δεδομένου ότι η τζαμαρία έχει καταστραφεί και στη θέση της έχουν τοποθετηθεί πρόχειρα παλέτες από ξύλο.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι μετά την αποτυχημένη διάρρηξη οι τρεις δράστες άφησαν το αγροτικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κοντά στον καταυλισμό των τσιγγάνων. Διερχόμενος από το σημείο αυτό ανώτερο στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας, παρατήρησε ότι το αγροτικό αυτοκίνητο ήταν σοβαρά τρακαρισμένο στο πίσω μέρος του απ’ όπου έλειπε η μάσκα και ο προφυλακτήρας του. Αυτό τον έβαλε σε υποψίες και ήτανένα πολύ βασικό στοιχείο που έδωσε στην αστυνομία για αξιοποίηση.

Διαβάστε το άρθρο εδώ:  http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ