2013-01-02 10:07:17
Φωτογραφία για Σταδιακή βελτίωση του καιρού με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Βελτιωμένος προβλέπεται ο καιρός για τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου. Για σήμερα Τετάρτη, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες, όμως στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με κατά τόπους ομίχλες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, ενώ το πρωί θα σημειωθούν βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ