2013-01-04 14:00:15
Φωτογραφία για Αχαΐα: Η διαρροή στοιχείων και η διαμάχη αστυνομικών για το αδίστακτο δίδυμο των ληστών - Στη Λαμία κλιμάκιο αστυνομικών απο την Πάτρα
Εντοπίστηκε από τις αρχές το αυτοκίνητο που είχαν πάρει οι δράστες από το ζευγάρι που λήστεψαν στην Αχαΐα.

Μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ήταν το κινητό της γυναίκας, που λήστεψαν και βίασαν οι ληστές και έτσι εντοπίστηκε.

Το είχαν παρκάρει και το είχαν κλειδώσει κανονικά και για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας, που το είχαν θέσει όλες αυτές τις ημέρες σε διακριτική παρακολούθηση, ήλπιζαν ότι οι κακοποιοί μπορεί και να γυρίσουν να το πάρουν.

Οι δράστες, ο κοντός μελαχρινός και ο ψηλός ξανθός, ηλικίας 30 και 27 ετών αντίστοιχα, είναι αδίστακτοι και φέρονται να εμπλέκονται σε σωρεία ληστειών σε Φθιώτιδα, Κορινθία, Αχαΐα και άλλες περιοχές.

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν βιάσει τα θύματά τους, ενώ εκτιμάται ότι είναι εκείνοι που δεν δίστασαν να εκτελέσουν εν ψυχρώ τον άτυχο πρατηριούχο Γιάννη Τσιμίδα 45 ετών, την Κυριακή το απόγευμα στο Ν. Μοναστήρι.


Η διαρροή των φωτογραφιών και οι κρίσεις

Στη Λαμία βρέθηκε και κλιμάκιο της Ασφάλειας από την Πάτρα, που ερευνά την υπόθεση, με τις πληροφορίες να θέλουν τους αστυνομικούς της Πάτρας να μην έχουν και την καλύτερη συνεργασία με τους συναδέλφους τους στη Λαμία και να αποχωρούν.

Την ίδια ώρα υπάρχουν διαρροές στο διαδίκτυο και σε εφημερίδες φωτογραφιών των υπόπτων που αναζητούνται και πληροφορίες για το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στη Λαμία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, έκαναν λόγο για μεγάλο ατόπημα, ενώ δεν έλειψαν και τα "καρφιά" για κόντρα "αστεριών" που έχουν σχέση με τις επερχόμενες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. τον Μάρτιο.

Μη έχοντας πλέον νόημα η συνέχιση της παρακολούθησης του μαύρου Leon, το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στη σήμανση για να γίνει φύλλο και φτερό, μήπως βρεθούν στοιχεία και ευρήματα που θα βοηθήσουν στις έρευνες.

Ταυτόχρονα ένα άλλο αυτοκίνητο που οι ληστές πήραν από θύμα τους στην Πελοπόννησο εντοπίστηκε στα Γιάννενα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μπλε Subaru Forester, με το οποίο πρέπει να κινούνταν και στη Φθιώτιδα.

Οι ληστές γνωρίζοντας ότι τους ψάχνουν και ότι έχουν στηθεί παντού μπλόκα, ειδικά μετά το δολοφονικό χτύπημα στο Ν. Μοναστήρι, δεν αποκλείεται να προσπάθησαν να περάσουν στην Αλβανία.

Πηγή: news247
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καπίνο στους κορυφαίους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καπίνο στους κορυφαίους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ