2013-01-04 16:17:10
Φωτογραφία για Παραχωρούμε 660 στρέμματα στον Σαββίδη
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης αποκάλυψε μιλώντας στο αθλητικό Metropolis πώς απέστειλε επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη κάνοντας του γνωστό πώς παραχωρεί μια έκταση 660 στρεμμάτων στον Λαγκαδά έτσι ώστε να κάνει εκεί το νέο προπονητικό κέντρο σε πρώτη φάση ή ακόμη και το νέο ιδιόκτητο γήπεδο σε περίπτωση που ο Σαββίδης θελήσει να το κάνει εκεί. "Επί εποχής προεδρίας του Ζαγοράκη υπήρχε αυτή η σκέψη. Πλέον ως δήμαρχος και ως ΠΑΟΚτσής θεωρώ ότι μπορεί εκεί ο ΠΑΟΚ να κάνει ένα υπερ-σύγρονο αθλητικό κέντρο που θα είναι ισάξιο της ιστορίας του συλλόγου" και συνέχισε: "Έχουμε τη διάθεση να κάνουμε ένα πολεοδομικό σχέδιο για την περιοχή να αναπτυχθεί αθλητικά και εμπορικά. Η πολεοδομία είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου πλέον με τον "Καλλικράτη" και έτσι μπορούμε εμείς να αξιοποιήσουμε την περιοχή"

Για το κομβικό σημείο που βρίσκεται η έκταση: "Είναι μια έκταση 660 στρεμμάτων όπου εκεί θέλαμε να γίνει η ΔΕΘ. Πιστεύω ότι είναι ιδανικός ο χώρος για να γίνει εκεί ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο και πιθανώς και το γήπεδο γιατί μπορεί να ενώσει εκεί όλους τους φίλους της ομάδας από την Μακεδονία και τη Θράκη"

Για το αν του απάντησε ο Σαββίδης: "Εμείς την επιστολή την στείλαμε στις 2 Γενάρη. Περιμένουμε να έρθει ο Σαββίδης στην Θεσσαλονίκη και να το συζητήσουμε"

Γιατί παραχωρεί την έκταση: "Εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις εκτάσεις μας αλλά και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας στην περιοχή μας"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ