2013-01-05 20:05:19
Φωτογραφία για Πάτρα: Αναστάτωση στην τοπική ΝΔ ενόψει των δημοτικών εκλογών – Πονοκέφαλο προκαλεί η πληθώρα των μνηστήρων από τον χώρο
Πρόωρη αναστάτωση προκαλούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τοπική Νέα Δημοκρατία οι συζητήσεις που έχουν ήδη ανοίξει ενόψει των επόμενων εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιου του 2014. Και τούτο γιατί σε όσους ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για Δήμαρχος Πατρέων από το γαλάζιο «στρατόπεδο», μέσα στην περίοδο των Εορτών, προστέθηκε και ο Τάκης Χριστόπουλος.

Ο κ. Χριστόπουλος, που είχε διεκδικήσει και την προεδρία της ΝΟΔΕ Αχαΐας, δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και θα επιθυμούσε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Μάλιστα έχει αρχίσει από τώρα τις συζητήσεις με πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσε να συνεργαστεί προκειμένου να καταρτίσει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο.

Όμως ο κ. Χριστόπουλος δεν είναι ο μόνος που καλοκοιτάζει τις δημοτικές εκλογές.

Υπάρχει πάντα ο Κώστας Χριστόπουλος, που είχε την στήριξη της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, η δημοτική ομάδα του οποίου έχει όλο αυτό το διάστημα δυναμική παρουσία μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.


Τη δική του παράταξη έχει και ο προερχόμενος από τη ΝΔ Δημήτρης Αϊβαλής, ο οποίος κατέγραψε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο.

Παρούσα φυσικά στο δημοτικό συμβούλιο είναι και η κυρία Λένα Καλεντζώτη η οποία είχε επιλέξει να κατέλθει στις προηγούμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά, είναι όμως πλέον ανεξάρτητη και ποτέ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τον δημαρχιακό θώκο.

Τέλος ένας μόνιμος «πονοκέφαλος» για την τοπική Νέα Δημοκρατία, είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος. Ο κ. Νικολόπουλος είναι πάντα ένας πιθανός υποψήφιος Δήμαρχος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φροντίζει να μην ρίχνει νερό στον «μύλο» της σχετικής φημολογίας.

Μπορεί λοιπόν να είναι πολύ νωρίς ακόμα για τις δημοτικές εκλογές, όμως οι συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης έχουν φουντώσει και απασχολούν τα μέλη της ΝΟΔΕ, καθώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αποκλείεται να υπάρχουν 3-4 ή και παραπάνω ψηφοδέλτια με επικεφαλής που να προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 82-68
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 82-68
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ