2013-01-06 10:44:02
Φωτογραφία για ΤΟΥΝΤΟΥΡΗΣ : ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ
Σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ στη Νιγηρία, ο μάνατζερ του Μάικλ Ολαϊτάν, αφού τόνισε πως ο πελάτης του θα πάρει λογικά μεταγραφή το καλοκαίρι αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από αραβική χώρα για να παίξει στην Εθνική της.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Ολαϊτάν της Βέροιας, Πασχάλης Τουντούρης, μίλησε στο "allnigeriasoccer.com" και τόνισε για:

Το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Βαλενσιέν και το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής τον Γενάρη: Ο Μάικλ έχει εντυπωσιάσει αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Υπάρχουν αρκετές προσφορές τις οποίες κοιτάζουμε. Πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Θα κλείσει σε σύλλογο που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Ο Μάικλ ελπίζει και εύχεται από εκεί και πέρα να μείνει στην τωρινή του ομάδα και να την βοηθήσει έως το τέλος της χρονιάς.

Την πληθώρα ομάδων που θέλουν τον μόλις 19 ετών παίκτη στην μόλις 2η του χρονιά ως επαγγελματία: Ο Μάικλ είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο
. Ένα φοβερό ταλέντο. Έχει μοναδικές αρετές και πολύ καλή τεχνική. Είναι πολύ γρήγορος, χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια και τελειώνει πολύ καλά τις φάσεις από μεσαία ή και μακρινή απόσταση. Είναι επίσης πολύ ομαδικός. Έχει υψηλό επίπεδο εργατικότητας και επαγγελματική συμπεριφορά. Αναμφίβολα εάν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά έχει τα φόντα να πάει στην κορυφή.

Το τι έφταιξε και ο παίκτης δεν έφτασε έγκαιρα στην Ελλάδα: Καθυστέρησε εξαιτίας γραφειοκρατικών θεμάτων που είχαν να κάνουν με την άδεια εργασίας του που θα του επέτρεψε να βγει εκτός Νιγηρίας. Όταν γύρισε τον υποδέχθηκαν θερμά όλοι: οι συμπαίκτες του, ο προπονητής και οι παράγοντες του συλλόγου.

Το κατά πόσον έγινε επαφή με την Π.Ο. της Νιγηρίας για να αγωνιστεί στην Εθνική: Όχι ακόμα. Μας έχουν προσεγγίσει από μία πολύ μεγάλη αραβική χώρα για να φορέσει την φανέλα της Εθνικής της ομάδας. Πρέπει να πω ότι έχουν ασκήσει μεγάλη πίεση στον Μάικλ για να τον πείσουν, προσφέροντάς του πολλά κίνητρα και οφέλη. Ξέρουν ότι δεν έχει ακόμα συμμετοχές στη Νιγηρία και ελπίζουν να τον κάνουν δικό τους. Ο Μάικλ όμως είναι ένας περήφανος Νιγηριανός και ελπίζει σύντομα ότι θα αποτελέσει μέλος των 'Σούπερ Αετών'.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ