2013-01-07 18:43:03
Φωτογραφία για Το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά για το Άσυλο Ανιάτων
από το Γραφείο Τύπου

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που έγινε... στις 6 Ιανουαρίου 2012 στο Ρέντη, για την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων.

Η θαυμάσια ιδέα της ομάδας "LAZIALISTAS" για την οργάνωση ενός φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου που οργανώθηκε με τη συμβολή του SOCCERINO και του COPA RENTI, και την προτροπή του ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την υποστήριξη του Ασύλου Ανιάτων, είχε μεγάλη επιτυχία καθώς πάνω από 500 άτομα παρακολούθησαν τους αγώνες ποδοσφαίρου στο Ρέντη.

Συγκινητική ήταν η προσφορά των αθλητών και των θεατών που παρακολούθησαν το τουρνουά, καθώς όλοι συμμετείχαν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για το Άσυλο Ανιάτων (ρούχα, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, κ.λπ.).

Η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κα. Ιωάννα Ηλιάδη και ο Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων κ. Ανδρέας Παπαδάκης, ευχαρίστησαν δημοσίως τον κ. Χάρη Κούστα όχι μόνο για τη διάθεση των εγκαταστάσεων του SOCCERINO και του COPA RENTI αλλά και για τα έσοδα από την ενοικίαση των γηπέδων, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκαναν για τον πρόεδρο της ομάδας LAZIALISTAS κ. Γιώργο Νικολάου και την ομάδα του ΜΠΟΡΟΥΜΕ που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την οργάνωση του τουρνουά, προκειμένου να ενισχυθεί το Άσυλο Ανιάτων.


Στου τουρνουά πήραν μέρος 10 ομάδες, ανάμεσά τους και η ερασιτεχνική ομάδα του Ασύλου Ανιάτων που αποτελείται από εργαζόμενους του Ιδρύματος. Οι ομάδες που πήραν μέρος και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία του φιλανθρωπικού τουρνουά, ήταν οι: ЭЄ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Φ.Π. ЭЄ , LAZIALISTAS GRECO F.C.
, ΓΑΛΑΞΙΑΣ A.O. , ARSENAL F.C. , LIVERPOOL CLUB
, BAYERN F.C. , AJAX F.C. , CHELSEA F.C. , AKROPOLI F.C. και POUREINTZER.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η BAYERN F.C. η οποία ήρθε αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα LAZIALISTAS GRECO F.C.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ