2013-01-08 15:08:06
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Για πρώτη σεζόν μετά από αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει στο ρόστερ του κανέναν ποδοσφαιριστή με καθεστώς δανεισμού.

Η φετινή αγωνιστική χρονιά μπορεί από πολλές πλευρές να χαρακτηριστεί ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό! Εκτός από το ότι οι ερυθρόλευκοι κατακτούν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και συνεχίζουν απτόητοι στην αήττητη κούρσα προς την κατάκτηση του 40ού τίτλου της ιστορίας τους, το οποίο θα ράψει στην φανέλα του Θρύλου το τέταρτο αστέρι, υπάρχει ακόμη μία σημαντική παράμετρος που δίνει ιδιαίτερο χρώμα.

Αυτή που, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", αφορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια κανέναν παίκτη, που να αγωνίζεται με το καθεστώς δανεισμού, από άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο και ό,τι όλοι τους αποτελούν 100% δικά του περιουσιακά στοιχεία!

Πέρυσι, αγωνίζονταν στον Θρύλο με την μορφή δανεισμού οι Ιβάν Μαρκάνο (από Βιγιαρεάλ), Πάμπλο Ορμπάιθ (από Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ζαν Μακούν (από Άστον Βίλα) και Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς (από Γαλατασαράϊ).


Την περίοδο 2007-08 ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα με την μορφή δανεισμού από την Πόρτσμουθ, τον Αργεντινό μέσο με ελληνική καταγωγή Ροντρίγκο Αρτσούμπι από τη Λανούς, αλλά και τον Κριστιάν Λεντέσμα από την Σαν Λορέντσο.

Την σεζόν 2008-09, που ήταν και η «πρώτη» του Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπονητική του παρουσία στον Ολυμπιακό, οι μόνιμοι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αποκτήσει τον Σεμπάστιοαν Λέτο με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ και την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου τον Ματ Ντάρμπισιρ από την Μπλάκμπερν.

Την περίοδο 2009-10, συναντούμε τον Ζέσους Ντάτολο να αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Νάπολι (στο δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν), αλλά και τον Ούρκο Πάρντο από Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Την περίοδο 2010-11 ο Ολυμπιακός είχε στις τάξεις του, τον Κέβιν Μιραλάς με την μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν, πριν αγοράσει τα δικαιώματα του Βέλγου άσου από την γαλλική ομάδα το 2011.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ