2013-01-08 21:12:38
Φωτογραφία για «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΠΙΝΟ!
Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο θέλει να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχει αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά και ενώ συνεχίζει την σκληρή δουλειά, υπόσχεται τα καλύτερα στον Ολυμπιακό!

Ο Πίνο πήγε με άλλη ψυχολογία στο Ρέντη στην προπόνηση μετά την εμφάνισή του με την Βέροια. Ο Κολομβιανός ήρθε για να... μείνει και έχει σαν στόχο να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό αλλά και να προσαρμοστεί στην Ελλάδα.

Γενικά στην προπόνηση ο Πίνο ήταν πολύ ευδιάθετος και εξαιρετικά χαρούμενος μετά τις δύο ασίστ του στον αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας.

«Για μένα η μεγάλη προσπάθεια αρχίζει από... τώρα.

Συνεχίζω την σκληρή δουλειά και θεωρώ ότι μπορώ να δώσω περισσότερα και καλύτερα πράγματα», έλεγε στο περιβάλλον του ο χαφ των ερυθρόλευκων. Είναι κάτι που πιστεύει ότι έχει τα αγωνιστικά φόντα να πετύχει με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή ο Πίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", φρόντισε και να ενημερωθεί τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη για το τι έγραφε ο Τύπος για εκείνον και την αγωνιστική του παρουσία την Κυριακή. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια για να μάθει από τώρα ελληνικά και να μπορέσει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να διαβάζει τις εφημερίδες.

Για αυτόν είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να εγκλιματιστεί άμεσα στα ελληνικά δεδομένα, αφού θέλει να νιώθει οικεία και άνετα ενώ δεν είναι τυχαίο ότι στο προσωπικό του προφίλ στο twitter αναρτά λέξεις στα ελληνικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ