2013-01-09 00:18:02
Φωτογραφία για Μάνη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός λαθροδιακινητής
Ένας 26χρονος Αφγανός συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, χθες το βράδυ, στο Πόρτο Κάγιο της Μάνης, γιατί... μετέφερε παράνομα 55 μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων και διευκόλυνε την έξοδό τους από τη χώρα.

Σε βάρος των 33 από αυτούς θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία απέλασης, γιατί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στη διασταύρωση των δρόμων Κότρωνα - Πόρτο Κάγιο και Λάγιας - Αχιλείου, στο Πόρτο Κάγιο της ανατολικής Μάνης εντοπίστηκαν 55 αλλοδαποί, που κατάγονταν από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και το Μπαγκλαντές. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί είχαν μεταφερθεί από την Αθήνα, με δύο οχήματα, το ένα εκ των οποίων οδηγούσε ο 26χρονος Αφγανός, με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από ερημική παραλία της περιοχής στην Ιταλία.

Τα οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ, η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το αστυνομικό τμήμα Αρεόπολης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζωή στον Άρη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζωή στον Άρη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ