2013-01-09 18:14:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Χύθηκε αδελφικό αίμα στο Γιαννιτσοχώρι για μια ελιά - Μοιραία η μαχαιριά της ανιψιάς
Η μαχαιριά που δέχθηκε από την 28χρονη κωφάλαλη ανιψιά του στην δεξιά ωμοπλάτη ο 66χρονος Δημήτρης Μπαγουρδής την στιγμή της φιλονικίας του με τον ετεροθαλή αδερφό του, ήταν και η μοιραία... για την ζωή του σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πύργου Κοσμά Αλεξίου.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στη ραχαία επιφάνεια. Το ένα ήταν και το θανατηφόρο αφού προκάλεσε τρώση (τρύπημα) του δεξιού πνεύμονα και του αιμοθώρακα.

Η 28χρονη μαζί με τον 61χρονο πατέρα της οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση η πρώτη και της συνέργειας ο δεύτερος.

Όλο το χρονικό Μια ρίζα ελιάς φαίνεται να ήταν ο λόγος που το μεσημέρι της Τρίτης, δύο ετεροθαλή αδέλφια διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου, με τον έναν να τραυματίζεται σοβαρά από το χέρι της 28χρονης ανιψιάς του που βρισκόταν μπροστά στον τσακωμό.


Όλα έγιναν όταν ο 65χρονος Δημήτρης Μπαγουδής, από το Γιαννιτσοχώρι, επισκέφθηκε στις 2 το μεσημέρι το σπίτι όπου διαμένει ο 61χρονος ετεροθαλής αδελφός του, επίσης από το Γιαννιτσοχώρι. Εκεί τα δύο αδέλφια, διαπληκτίστηκαν έντονα στον αύλειο χώρο της οικίας του 61χρονου, σύμφωνα με κατοίκους, για κτηματικές διαφορές.

Η έντονη λογομαχία που έκανε τα δύο αδέλφια να πιαστούν στα χέρια, ήταν, όπως αναφέρουν πηγές, μόνο μια ρίζα ελιάς που ανήκε στον άτυχο 65χρονο, Δημήτρη Μπαγουδή, την οποία ο 61χρονος, φέρεται να είχε κλαδέψει χωρίς την άδειά του.

Η ανιψιά τον μαχαίρωσε

Το κακό δεν άργησε να έλθει όταν τη στιγμή εκείνη, μπροστά στο συμβάν βρέθηκε και η 28χρονη κόρη του 61χρονου, που μόλις είδε τον πατέρα της να πέφτει στο έδαφος, ύστερα από τον διαπληκτισμό του με τον ετεροθαλή αδελφό του, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και τραυμάτισε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σοβαρά τον θείο της.

Η 28χρονη κοπέλα, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, έπληξε τον 65χρονο Δημήτρη Μπαγουδή, καταφέρνοντάς του χτυπήματα στην πλάτη. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί των Α.Τ. Ζαχάρως και Κρέστενας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Δημήτρη Αλεξόπουλο.

«Γύρω στις δύο η ώρα το μεσημέρι εδώ στο Γιαννιτσοχώρι, μετά από φιλονικία που προέκυψε μεταξύ δύο ετεροθαλών αδελφών η κόρη του ενός εξ αυτών, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες βλέποντας ότι έχουν έλθει στα χέρια τα δύο αδέλφια έπληξε τον θείο της με μαχαίρι που είχε πάρει από την κουζίνα και τον τραυμάτισε σοβαρά», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Ταξίαρχος, Δημήτρης Αλεξόπουλος.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο άτυχος 65χρονος, ύστερα από τον τραυματισμό του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με τη συνδρομή και του 61χρονου αδελφού του, που κάλεσε ασθενοφόρο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο 65χρονος είναι νεκρός, ενώ πηγές λένε πως έφερε πολλά και μικρά χτυπήματα τα οποία φαίνεται να μην ήταν ικανά να πλήξουν τα ζωτικά του όργανα. Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

«Μεταφέρθηκε άμεσα και με τη συνδρομή και του αδελφού του στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ερευνάται πλέον ιατροδικαστικά εάν το πλήγμα που είχε δεχθεί ήταν η αιτία του θανάτου ή έπαιξε ρόλο μαζί με κάποιους άλλους λόγους υγείας», σημείωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Δημήτρης Αλεξόπουλος.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ