2013-01-09 19:42:45
Φωτογραφία για Οριστική πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον ΠΑΟΚ
Έτοιμος για την πρόκληση του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στις πρώτες του δηλώσεις. Με ποιους μίλησε για τον Δικέφαλο και ποια είναι η υπόσχεσή του και οι στόχοι του.

Οριστική πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης αμυντικός περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

"Έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία είναι για έξι μήνες με οψιόν αγοράς. Εχω μιλήσει με τον Κρέσιτς, με τον Ρουκάβινα, με τον Τζαβέλλα και τον Γκέκα, όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και την πόλη, δεν μου είπε κανείς κάτι αρνητικό. Είναι πολύ καλά τα σημάδια που μου δίνουν και η εικόνα που έχω σχηματίσει είναι η καλύτερη", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα διατηρήσουμε τουλάχιστον την θέση που έχουμε τώρα. Σε όλη την καριέρα μου παλεύω για την πρώτη θέση, αυτό θα κάνω και τώρα και αν μπορούμε να το πετύχουμε.


Μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κι εγώ και ο μανατζέρ μου και πιστεύω ότι ταιριάζουμε στον τρόπο σκέψης. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είμαι και την επόμενη χρονιά εδώ, προς το παρόν είναι αυτό που υπάρχει για δανεισμό έξι μηνών και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει".

Για τον εαυτό του επεσήμανε: "Πιστεύω είμαι καλός αμντικός και ότι έχω αρκετή εμπειρία για να ανταπεξέλθω. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω"

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ