2013-01-09 23:59:37
Φωτογραφία για Καλαμάτα: Μεσσηνιακά Αθλητικά
Η διοίκηση της Καλαμάτας ανανέωσε το συμβόλαιο του νεαρού ομογενή ποδοσφαιριστή της Θοδωρή Πούτσι, ενώ στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα της πόλης μας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, θα ταξιδέψει την προσεχή Τετάρτη στα Χανιά, για τον δύσκολο αγώνα με την κρητική ομάδα. 

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΜΙΣΟ

Δυο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, τον επιθετικό Βασιλίεφ και τον μέσο Νουχάνοβιτς, θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής της Καλαμάτας Ζόραν Γέφτοβιτς, στον αυριανό φιλικό αγώνα με το Πάμισο, που θα διεξαχθεί στις 3 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου Μεσσήνης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ

Η Ένωση, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δυο ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου Μεσσηνίας που είναι διπλοί, και θα αναδείξουν το ζευγάρι, που θα διεκδικήσει τη φετινή κούπα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου θα αναμετρηθούν στο στάδιο Μεσσήνης ο Πάμισος κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ η αναμέτρηση Εράνης-Μεσσηνιακού θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιατρών.


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία, των τριών μεσσηνιακών ομάδων που μετέχουν στον 6ο όμιλο της Δ΄ εθνικής εν όψει των αγώνων της Κυριακής οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 3 το απόγευμα.

Ο Εθνικός Μελιγαλά υποδέχεται στο γήπεδο του Δωρίου το πρωτοπόρο Πανόπουλο, η Εράνη δοκιμάζεται στη Τρίπολη με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, και ο Πάμισος έχει δύσκολο έργο στα Σαγέϊκα με τον τοπικό Εθνικό.

Α΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα θα διεξαχθεί το καλαματιανό ντέρμπι Ομόνοιας-Μεσσηνιακού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Μεσσηνίας, ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 3μ.μ.

Δωριέας-Α.Ο. Μεθώνης

Κυριακή 3μ.μ.

Α.Ε. Αβίας-Πεταλίδι

Α.Ο. Διαβολιτσίου-Α.Ο. Ασπρόχωμα

Τέλλος Άγρας-Ολυμπιακός Καλαμάτας

Αστέρας Αρφαρών-Αίας Καλαμάτας

Κυριακή 6μ.μ.

Α.Ο. Σπερχογείας-Α.Ο. ΦΑΡΑΙ

Δευτέρα 3μ.μ.

Απόλλων Καλαμάτας-Α.Ο. Κυπαρισσίας

Ομόνοια Καλαμάτας-Μεσσηνιακός

ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ

Μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών, επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, στο σωματείο του Αστέρα Βαλύρας, για τα όσα αναφέρει στο Φύλλο Αγώνος ο διαιτητής Γιώργος Κότσαρης στη συνάντηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, που είχε διακοπή στο 32ο λεπτό λόγω επεισοδίων.

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει τη νίκη με 3-0 και τους τρεις βαθμούς, ενώ στους κιτρινόμαυρους της Ιθώμης επιβλήθηκε ποινή τιμωρίας της έδρας για τρεις αγωνιστικές καθώς και 200 ευρώ πρόστιμο.

Συνταξη: Βαγγέλης Ποτέας
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ